kurabiyevarsimitvar mca koluna koltuk altına doğru alt kısmına takılıyor uyuşturup zımba gibi pıt diye takıyor
Sutlucikolati kurabiyevarsimitvar bilgim yok ama internette videosunu izlemiştim böyle bir şey görünmüyordu videoda bilemedim
Coolness kurabiyevarsimitvar işi bilene sormak lazım ama olmamış gibi sanki, tutmamışsa eğer doktorunuz karşılasın 2.‘nin ücretini,bu arada güncel fiyatı ne kadar 😅
kurabiyevarsimitvar Coolness olmamışsa yenisini mi takıyor? Muayene işlem ürün toplam 9.400₺ tuttu ürün 4.000₺
Coolness kurabiyevarsimitvar kız bilmiyorum hani olmamışsa eğer diye dedim 😅 çokmuş yaaa ücreti, süresi ne kadar pekiii
Coolness kurabiyevarsimitvar korkma korkma 😅 sen doktorla konuş sonra bizi de haberdar et normalmiymiş ne olmuş meraklanırız 🤪
zorlu Kaymış gibi duruyor canım elledin falan mı ? Normalde hiçbi şekilde gözükmemesi gerekir ellediginde eline gelir ama deri altından bu daha yeni takıldıgı için kolun kapatmamıştır kayma gibi duruyor sankimmm 🧐
kurabiyevarsimitvar zorlu taktıktan sonra doktorumun yanında dokundum bir. Bir de akşam dokundum ama bastırmadan okşuyor gibi. Akşam dokunduğumda ucu gözüküyordu ama dokunduktan sonra olmadı. Bakalım yarın gel dedi doktorum inşallah basit şekilde halleder.🥲
kurabiyevarsimitvar Coolness tabii ki yazarımm.🫶🏻 inşallah normaldir ya hiç negatif şeyleri kaldıracak moralde değilim.🫠
kurabiyevarsimitvar Coolness üstünü spanç ile kapat demişti dün az önce gittim açtı baktı “çıkmaz benim taktıklarım bir şey gözükmüyor içine girmiş” dedi yine de eliyle ittirdi içe doğru. “Normalde üstünü kapattırmam ama sen hassassın 1 hafta üstünü kapat ve 1 hafta kolunu çok kaldırıp indirme” dedi.
Coolness kurabiyevarsimitvar kötü bişey olmadığına sevindim canım, dikkat edersin zaten 10 bin yatıyor orda 😅 geçmiş olsunn 🌸
kurabiyevarsimitvar Coolness 😂😂 ayneen ya içim yansa ona yanardı acıya alıştık iyice😂 teşekkür ederimm.🫶🏻