Sokaklambasi duracell elleri arkadan değil havada bağlı tutmak açınızı ayarlamanizi sağlar… Gribin elli tonu falan misin kardes
HurremSultan TombulHatun ne gelcek dkkdkd ben gözümü açar acmaz biriyle(aynadaki yansimam) göz göze gelirsem bayilabilirim😂😂😂
HurremSultan belladonna ahahah ya bu yatak sesi beni oludurcek ya bı yatak alamadık aşko peride hayrına bir yatak alın bana 😂😂😂😂
dmltugce blabla arabada sesiz bir yerde olabilir 😀 biz denizde yapmıştık kimsecikler yoktu valla keyifliydi
belladonna HurremSultan Peridedekilerin şahsen benim kendime hayrım yok Hürrem sana nasıl olsun 😀 Biz ancak tek kişilik alabiliriz 😀
HurremSultan Cicekliperde ben yaptım trendyoldan aldım yatağı duvara yasladım o kısma 20 ayna yapıştırdım 😂😂 baktım Kocam evde hep ayna açısıyla oynuyor dedim al yiğidim sürpriz 🤪
belladonna HurremSultan Hürrem sen 2023 den bu yana yatak alacaksın 2025 geldi hala alacaksın 2 sene olacak 🤣 2 senede he kadar zam geldi haberin var mı senin 😀
HurremSultan Cicekliperde yo 😂 eskiden olsa korkardım da şimdi zaten bayılıyorum yatağa girince sorun olmuyor 🤪
HurremSultan belladonna valla hep borcumuz bitsin direk yatak alcaz diyoruz tam alcaz ses gidiyor borca giriyoruz tekrar başlıyor 🙃 bak ses kesildi diye araba borcuna girdik dün resmen garc gurc yapti öldürdü beni 😂😂😂