HurremSultan belladonna ahahah ya bu yatak sesi beni oludurcek ya bı yatak alamadık aşko peride hayrına bir yatak alın bana 😂😂😂😂
dmltugce blabla arabada sesiz bir yerde olabilir 😀 biz denizde yapmıştık kimsecikler yoktu valla keyifliydi
belladonna HurremSultan Peridedekilerin şahsen benim kendime hayrım yok Hürrem sana nasıl olsun 😀 Biz ancak tek kişilik alabiliriz 😀
HurremSultan Cicekliperde ben yaptım trendyoldan aldım yatağı duvara yasladım o kısma 20 ayna yapıştırdım 😂😂 baktım Kocam evde hep ayna açısıyla oynuyor dedim al yiğidim sürpriz 🤪
belladonna HurremSultan Hürrem sen 2023 den bu yana yatak alacaksın 2025 geldi hala alacaksın 2 sene olacak 🤣 2 senede he kadar zam geldi haberin var mı senin 😀
HurremSultan Cicekliperde yo 😂 eskiden olsa korkardım da şimdi zaten bayılıyorum yatağa girince sorun olmuyor 🤪
HurremSultan belladonna valla hep borcumuz bitsin direk yatak alcaz diyoruz tam alcaz ses gidiyor borca giriyoruz tekrar başlıyor 🙃 bak ses kesildi diye araba borcuna girdik dün resmen garc gurc yapti öldürdü beni 😂😂😂
HurremSultan Cicekliperde kız yok bakmam o kadar dkdkdkk şuan iyi yani birşey yok olursa bı örtü aratız ama ona gelene kadar benim ev ayna dolu😂😂