belladonna HurremSultan Hürrem sen 2023 den bu yana yatak alacaksın 2025 geldi hala alacaksın 2 sene olacak 🤣 2 senede he kadar zam geldi haberin var mı senin 😀
HurremSultan belladonna valla hep borcumuz bitsin direk yatak alcaz diyoruz tam alcaz ses gidiyor borca giriyoruz tekrar başlıyor 🙃 bak ses kesildi diye araba borcuna girdik dün resmen garc gurc yapti öldürdü beni 😂😂😂
HurremSultan Cicekliperde kız yok bakmam o kadar dkdkdkk şuan iyi yani birşey yok olursa bı örtü aratız ama ona gelene kadar benim ev ayna dolu😂😂
HurremSultan belladonna haklısın kanka benim üç çocuğum birde kedim ve kuşum var😂😂😂😂 biri birini sıkıştırıyor sürekli 😂😂
HurremSultan belladonna kız araba aldık ya kredi ödüyoruz eşim şimdi ise başladı dedim ya bakalım maaş iyi gelirse o parayla onu ödesin 🤪
belladonna HurremSultan Hürrem siz çok kalabalık yaşıyorsunuz o ne kız öyle 😁😁 Ayhhh Allah sana sabır versin ajajsjsj
successfulwoman HurremSultan Aşko hayirli olsun. Eşin bekçi değilmiydi.ek iş mi yapacak.çalışkan abimiz…
HurremSultan belladonna saol kanka ama düzeldi bizim ev gecen sene daha vahimdi😭😂😂😂 alıştık düzene çok şükür 🤪🤪
HurremSultan belladonna kanka ben gizumu kapatıyorum çise bile gitmiyorum gece bebeler uyanmadigu sürece uyurum siz gece kalkiyur musunz dkdkdkkd
successfulwoman belladonna @etoile etiketlermısın canım,, @abasiyanik yorgancıyı etiketle..en iyisi onlar bide sexe ateşe zaman kalmamış..uzaklardayız..