sinyorina Daha neler okuyacağızz 😵💫🤢🤮 söyleyebildinmi eşine peki nasıl söylemeden duruyorsun yaa keşke videoyu kendine atsaydın hemen silmiştir belkide artık 🙄
Siyahbeyaz_ belengaz23 öğğğğkk öğğkkkkk 🤮 🤮 kendi memleketimde bile böyle bir pisliğin dolanması çok üzücü. Umarım eşine söylwmişsindir ve şuan ayrı evindesindiiirrrr umarımmmmmmmmm 🙏🏻
belengaz23 Siyahbeyaz_ maalesef hiçbir bokta yapamadım hala beraber yaşıyoruz ve ben denk gelmeye devam ediyor yaptıklarına
Siyahbeyaz_ belengaz23 kız şakamısın hayatın pişmanlığını yaşayacksın öyle iğrenç biri ile nasıl aynı çatı altında kalabiliyorsun keşke keşkee eşine söyleseydin o zaman. Eşinden korkacağına kayınpederin bu yaptıklarında kokrksaydın keşke keşkeeeee 😮💨😮💨😮💨
belengaz23 Siyahbeyaz_ maalesef keşke işte korktum konuyu başka bi boyuta taşımasından rezil biri o çünkü
Siyahbeyaz_ belengaz23 o görüntüleri kendi yanına alıp ailenin evine gidecektin ve ailenin evindeyken eşine atacaktım böyle böyle oldu gördüm o yğzden geldim ya evi ayır yada o eve bir daha gitmem diye. Keşke mantıklı düşünseydin. Gerçekten iğrenç bir durum okurken elim ayağım titredi. 😮💨
_blondie belengaz23 yine bir şansın var olurda birgün telefonu eline geçerse o sıra hızlıxa kendine at videoyu sonra eşine göster. O sapkın pisliğe güvenilmez cocugunda var