kimkimki belengaz23 bu ciddi bir durum eşinle acilen konuşmalısın bence. Çünkü aynı evde yaşıyorsunuz ve bir evladın var….. Ayrı evde olsan boşver görüşmeyi de yavaş yavaş kes derim ama bu şartlarda eşin kesinlikle bilmeli.
kimkimki belengaz23 senin korkacağın tek şey var oda çocuğuna ve ya sana yanlış bir hareket yapılması.. Bu adam belli ki sapık. Allah korusun ama hiç güven verici bir durum yok ortada. Eşine söylemekten asla korkmaa.
sinyorina Daha neler okuyacağızz 😵💫🤢🤮 söyleyebildinmi eşine peki nasıl söylemeden duruyorsun yaa keşke videoyu kendine atsaydın hemen silmiştir belkide artık 🙄
Siyahbeyaz_ belengaz23 öğğğğkk öğğkkkkk 🤮 🤮 kendi memleketimde bile böyle bir pisliğin dolanması çok üzücü. Umarım eşine söylwmişsindir ve şuan ayrı evindesindiiirrrr umarımmmmmmmmm 🙏🏻
belengaz23 Siyahbeyaz_ maalesef hiçbir bokta yapamadım hala beraber yaşıyoruz ve ben denk gelmeye devam ediyor yaptıklarına
Siyahbeyaz_ belengaz23 kız şakamısın hayatın pişmanlığını yaşayacksın öyle iğrenç biri ile nasıl aynı çatı altında kalabiliyorsun keşke keşkee eşine söyleseydin o zaman. Eşinden korkacağına kayınpederin bu yaptıklarında kokrksaydın keşke keşkeeeee 😮💨😮💨😮💨
belengaz23 Siyahbeyaz_ maalesef keşke işte korktum konuyu başka bi boyuta taşımasından rezil biri o çünkü
Siyahbeyaz_ belengaz23 o görüntüleri kendi yanına alıp ailenin evine gidecektin ve ailenin evindeyken eşine atacaktım böyle böyle oldu gördüm o yğzden geldim ya evi ayır yada o eve bir daha gitmem diye. Keşke mantıklı düşünseydin. Gerçekten iğrenç bir durum okurken elim ayağım titredi. 😮💨
_blondie belengaz23 yine bir şansın var olurda birgün telefonu eline geçerse o sıra hızlıxa kendine at videoyu sonra eşine göster. O sapkın pisliğe güvenilmez cocugunda var