yansngeceler_ Selam kızlar .biz kayınpederim kaynanamla beraber yaşıyoruz.6 yıldır.benim babam teknik servisçi telefonlar üzerine.bende babamdan baka baka öğrendim .neyse . kayınpederim telefonunu bana verdi wp nolmuş die.galeriden de kendime fotoğraf göndericektim bi onu da hallediyim telefon elime geçmişken bi de ne göreyim…🤮🤮🤮 Bu çalıştığı yerde sabaha karşı bi erkekle beraber olmuş o ona o ona afedersiniz.midem çıktı .kusmaktan mahfolfum.hala aklımda geceleri rüyama geliyor ona bakınca gözümün önüne geliyor ne yapacağım ıyyy Allah belasını versin inşallah Kızımı emanet etmeye korkuyorum artk
heyben yansngeceler_ bunu hemen eşinize söyleyin habersiz telefonu alın bizzat gösterin aynı evde kalıyorsunuz ve bu çok teklikeli
kahkaha Bu gözler daha neler okuyacak derken her gün yeni bir durum güncellemesi görme şokum 😱😱 Yuh ya artık buna da ne denir ki.. asla ama asla ne siz ne çocuğunuz bu insanla aynı ortamda yanlız bulunmayin
yansngeceler_ kahkaha asla zaten güveniyordum ona tam artk bitti bende.kızımı bazen severken korkak gözlerle takip ediyorum.allaahım sen koru ya rabbim
belladonna yansngeceler_ Bu gözler daha neler okuyacak bakalım… Oturduğum yerde şaşkın şaşkın bakakaldım sizi düşünemiyorum.
Mommy12 yansngeceler_ pislik insan müsvetteleri. Çocuğumu yanından bile geçirmem o sapığın. Kocana niye söyleyemiyorsun anlamıyorum. Nerden bilebilirsin sana da sapıkça şeyler düşünmediğini. Vallahi nefret ettim ya şu pislik yaratıklardan. Bide onunla aynı evde yaşamak. O evden ayrılmak için herşeyi yaparım yerinde olsam. Kaynanana da söylerdim. İnanamıyorum yaşlı adamlara da hürmet edilmez bir dünyadayız. İnsan amca demeye korkacak
yansngeceler_ Mommy12 yemin ederim ki öyle.ben ve kızım onunla aynı yerde tek kalamayız artk kesinlikle.