Kızlar ilk arabam olacak inşallah bütçem 400-600 arası aklımda Ford Fiesta Hyundai İ20 Opel Corsa var başka marka seri önerecek olan şunu yap bunu yapma diyecekler varsa fikirlere açığım yorumlarınızı bekliyorum 🫶🏻

Şaka bi yana bu postu takip edicem gerçekten arabalar konusunda tavsiye verecek kadar alt yapısı olan var mı acaba ben o kadar sıfırım ki

xyzem bende aynıyım arabanın dış görünüş mükemmel sonra bi bakıyorum ağır hasar kayıtlı değişen parçası bir dünya her yeri boyalı e bu araba çöp alınmaz herhalde diyorum

Eşin kardeşin yada kuzenin yok mu mesela bende bakıyorum hepiniz kuzenime soruyorum ama

sanslikralice peguet ve cliolar görünüş olarak benim çok hoşuma gidiyor özellikle peguet ama kullanımı nasıl arızası çok olur mu bilmiyorum sadece görünüş olarak hoşuma gittiği için söyledim 😅😅

sanslikralice 400 600 arasi temiz araba bulamazsın. Modeli çok eski olur km yüksek olur. Kazası boyası olur. Yani seni sanayiden çıkarmaz. Biraz daha ekletebiliyorsan ekle kafan rahat etsin. Uygun arabalar bakıyorsan Fiat lar ve Duster uygun oluyor.

sanslikralice
            Merhaba
            1.6 corolla hatcback 2002 2006
            Benzinli 1.4 1.3 getz
            Yine benzinli 1.4 polo
            1.4 Renault clio hatcback
            Düşünebilirsiniz hatcback olsun istiyorsunuz sanırım sedan olsada olur derseniz de
            hyundai 1.6 elentra
            Renault 1.5 dizel fluance
            1.6 Ford focus 2

sanslikralice
              Beğendiğiniz arabanın
              Modeli
              Değişen parça sayısı
              İç aksamı, yürüyen aksamı, motor
              Kasar kaydı
              Tavan ya da direklerde boya ve işlem olup olmaması
              Muayene tarihi ve tüplü ise tüp tarihi
              Lastikleri
              Bir de genel kozmetiğine dikkat edilmesi gerekiyor

xyzem eşim yok taze bekarım😂 babam da çok alınması taraftarı değil annemle alalım diyor bana alınacak yani kardeşim de çok küçük anlamıyor maalesef kuzenlerime de bilerek söylemiyorum hepsi çok haset geçen sene bu zamanlar yine araba alma mevzum oldu söyledim ve olacak işim olmadı bir sene sarktı o yüzden alınsa bile söylemeyi düşünmüyoruz zaten aynı şehirlerde değiliz haberleri olmaz

blabla canım clioları önermiyorlar çok boş araç diyorlar pejo da sanayiden çıkmıyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende pejo 307 ve Clio bakıyordum başta cidden dış görünüşleri falan çok güzel ama clio da motor gücü çok düşük 1.0 mesela öyle bir şey istemiyorum 1.2 en düşük 1.4 falan aklımda ki

etoile evet çok haklısınız ama ilk arabam olacak acemiliğim çıksın diye alacağız o yüzden çok yüksek fiyatlar da almayı düşünmüyoruz