Eşin kardeşin yada kuzenin yok mu mesela bende bakıyorum hepiniz kuzenime soruyorum ama
Araba önerisi istiyorum 🚘
sanslikralice peguet ve cliolar görünüş olarak benim çok hoşuma gidiyor özellikle peguet ama kullanımı nasıl arızası çok olur mu bilmiyorum sadece görünüş olarak hoşuma gittiği için söyledim 😅😅
sanslikralice 400 600 arasi temiz araba bulamazsın. Modeli çok eski olur km yüksek olur. Kazası boyası olur. Yani seni sanayiden çıkarmaz. Biraz daha ekletebiliyorsan ekle kafan rahat etsin. Uygun arabalar bakıyorsan Fiat lar ve Duster uygun oluyor.
sanslikralice yerinde olsam otomatık clio Renault 2016 model bısey alırım o paraya tam kadın arabası 😂🤌🏼
sanslikralice
Merhaba
1.6 corolla hatcback 2002 2006
Benzinli 1.4 1.3 getz
Yine benzinli 1.4 polo
1.4 Renault clio hatcback
Düşünebilirsiniz hatcback olsun istiyorsunuz sanırım sedan olsada olur derseniz de
hyundai 1.6 elentra
Renault 1.5 dizel fluance
1.6 Ford focus 2
sanslikralice
Beğendiğiniz arabanın
Modeli
Değişen parça sayısı
İç aksamı, yürüyen aksamı, motor
Kasar kaydı
Tavan ya da direklerde boya ve işlem olup olmaması
Muayene tarihi ve tüplü ise tüp tarihi
Lastikleri
Bir de genel kozmetiğine dikkat edilmesi gerekiyor
Maya_ yok canım ne kusuru kimseye güven yok haklılar
xyzem aynen kapısından anlıyorlar onlar ahahajja
xyzem eşim yok taze bekarım😂 babam da çok alınması taraftarı değil annemle alalım diyor bana alınacak yani kardeşim de çok küçük anlamıyor maalesef kuzenlerime de bilerek söylemiyorum hepsi çok haset geçen sene bu zamanlar yine araba alma mevzum oldu söyledim ve olacak işim olmadı bir sene sarktı o yüzden alınsa bile söylemeyi düşünmüyoruz zaten aynı şehirlerde değiliz haberleri olmaz
blabla canım clioları önermiyorlar çok boş araç diyorlar pejo da sanayiden çıkmıyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım bende pejo 307 ve Clio bakıyordum başta cidden dış görünüşleri falan çok güzel ama clio da motor gücü çok düşük 1.0 mesela öyle bir şey istemiyorum 1.2 en düşük 1.4 falan aklımda ki
etoile evet çok haklısınız ama ilk arabam olacak acemiliğim çıksın diye alacağız o yüzden çok yüksek fiyatlar da almayı düşünmüyoruz
pinkdreamss ay ben bulamıyorum ya gerçekten clio da sahibindene bakıyorum hep yüksek fiyatlar
belladonna hepsine bakacağım çok teşekkür ediyorum ❤️
[silindi]
sanslikralice acemiysen i20
belladonna evet bunları yavaş yavaş öğreniyorum amacım ağır hasar kaydı olmayan değişensiz sanayiye çok uğramayacak bir araç bulmak bakalım hayırlısı inşallah gönlüme göre olur ilk arabam olacak çünkü 26 yaşındayım 18 yaşında ehliyet aldım o zamandan beri araba hayalim var umarım hayallerim gerçek olur çok heyecanlıyım 🥹
[silindi] evet acemiyim i20 beğeniyorum cidden güzel araç umarım temiz denk gelir
[silindi]
sanslikralice İstanbul’daysan dolu temiz var
sanslikralice
İnşallah gerçek olur hayaliniz. Zamanla istediğiniz şekilde daha iyi arabalar alırsınız. Acemiliğinizi atabileceğiniz sizi fazla sıkıntıya sokmayan bir araç olsun gerisi olur zamanla