belladonna yavuzzzzzz Yurt dışında çalışma sistemi nasıl bir bilgim yok ama eşinizden gizli (iyi niyetli de olsa) çalışmanız, eşinizle aranızdaki güveni zedeler. Zaten çalışmanızı da istemiyormuş, öğrendiğinde büyük bir tepki verebilir.
belladonna yavuzzzzzz Bir fikrim yok ama eğer çalışma konusunda kararlı iseniz önce eşinizle konuşup ortak karar almanız daha iyi olur. İşle ilgili herhangi bir sıkıntınız olsa eşinizle konuşabilirsiniz ama gizli olunca sıkıntı olur.
Zamansiz_ yavuzzzzzz dilin nasil bilmiyorum ama dil kursuna gitmeyi dene veya o iyiyse bi spor salonuna yazil boylelikle arkadaslik kurup sosyallesebilirsin de hem caninda sıkılmamis olur
kizatasozu yavuzzzzzz müşteri hizmetleri gibi işler evdede çalışmaya uygun ama yinede eşi in rizasini al gizli çalışmaya baslasan öğrense daha kotu olur
yavuzzzzzz belladonna haklısınız doğru söylüyorsunuz ama ekonomik özgürlüğüm yok , ben kendi adıma birikim yapmak istiyorum
Medusa yavuzzzzzz Evliliğini zedelersin bu şekilde. Ama eşini evden çalışılacak bi işe ikna edebilirsin belki, niye istemiyor bilmiyorum ama
yavuzzzzzz Zamansiz_ dil kursuna yarın gidip yazılacağım , spor da tesettürlü olduğum için kadınlara özel yok
Zamansiz_ yavuzzzzzz dil kursuna yarın gidip yazılacağım , Muhakkak once onu tamamla keske benimde zamanim olsada gidebilsem gelistirebilsem dilimi
Zamansiz_ yavuzzzzzz gidebildigin kadar git kesinlikle birde bence sosyallesmek kurstan daha iyi ogretiyor yabanci arkadasta edindin mi tamamdir 💃🏻
yavuzzzzzz Zamansiz_ aynen öyle burda çok Türk var o yüzden pratik yapamıyorum, inşallah yarın ilk işin kursa yazılmak olacak
Medusa yavuzzzzzz O zaman evden bi iş bul kendine şimdilik, kendi kazancın olur en azından. Gizli iş başına iş açar