yavuzzzzzz belladonna haklısınız doğru söylüyorsunuz ama ekonomik özgürlüğüm yok , ben kendi adıma birikim yapmak istiyorum
yavuzzzzzz Zamansiz_ dil kursuna yarın gidip yazılacağım , spor da tesettürlü olduğum için kadınlara özel yok
Zamansiz_ yavuzzzzzz dil kursuna yarın gidip yazılacağım , Muhakkak once onu tamamla keske benimde zamanim olsada gidebilsem gelistirebilsem dilimi
Zamansiz_ yavuzzzzzz gidebildigin kadar git kesinlikle birde bence sosyallesmek kurstan daha iyi ogretiyor yabanci arkadasta edindin mi tamamdir 💃🏻
yavuzzzzzz Zamansiz_ aynen öyle burda çok Türk var o yüzden pratik yapamıyorum, inşallah yarın ilk işin kursa yazılmak olacak
Medusa yavuzzzzzz O zaman evden bi iş bul kendine şimdilik, kendi kazancın olur en azından. Gizli iş başına iş açar
Medusa yavuzzzzzz Kolay iş değil, sorumluluğu çok o işin ya. Mesleğin ne? Belki home office bi şeyler bulursun
Cicekliperde yavuzzzzzz çocuğum var benim: ama yaz tatillerinde makrome örüp hediye ediyordum. Sayılarla boyama var ondan denedim.