Selamm kızlar bi sorum olacak yaşayanlar var ise yardımcı olabilir mi ? düşük yaptım Kürtaj olmam gerekiyor ve Kürtajdan sonra tekrar hamile kalma şansı düşük olduğunu söyleyenler var olmak istemiyorum bu yüzden.. Kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız acaba yada kalamayan var mı?? Kalan tanıdıklarım da var fakat korkuyorum 🥺😓
Kurtaj sonrası hamilelik
Heyysennnn 1 sene sonra hamile kaldım kürtajın tekrar gebelige zararı olmaz (merdiven altı değilse)
- Düzenlendi
Heyysennnn bende kürtajdan sonra hamile kalma şansı daha yüksek diye duymuştum.
Heyysennnn Düşüğün arkası tez olur derler ama doktorlar hemen olmasını önermiyor 3 ay korunun diyor. Bende kürtaj oldum kalbi durmuştu bebeğimin 7 ay sonra tekrar hamile kaldım
En az 3 ay ara koyman lazım tutması için canım. Rahmi kazıyorlar çünkü kürtaj yaparken toparlanması için süre lazım ki bir sonraki tutunabilsin diye. Ben 5 ay sonra hamile kaldım. Kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Heyysennnn benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. kayınvalidem vs çok üzdü çocuk olmayacak diye hemde o şekilde yıkıcı bi durum varken..neyse denilen şeylere aldırma canım 2-3 ay korunduk sonra oldu şükürler olsun öyle şartlandırma kendini..
Zeynep_ insallah öyledir canim ya 😒
Tosariktospa benim de kalbi durduğunu söyledi doktor canim insallah tekrar kalabilirim kurtajdan sonra o yüzden korkuyorum 😒
ZRaporu benim bebeğimin de kalp atışı yok doktor 3 ay kalamazsın dedi zaten bana da canim dediğin gibi evet. Insallah kalabilirim tekrardan 🙏
Ezelinur çok geçmiş olsun sana da canım inşallah bende kalabilirim tekrar çok teşekkür ederim 🙏
Heyysennnn rica ederim size de geçmiş olan.
Heyysennnn İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım.
Heyysennnn Kalırsın canım korkma kalbini ferah tut benim oğlum şimdi 2 aylık birde bende polikistik over vardı doktor 4-5 ayda bir hamile kalabilme ihtimalin var diyordu ilaçsız tedavisi hamile kaldım
Heyysennnn bende kimyasal gebelik geçirdim adet olmayı beklerken hamile kaldım doktor korun dememişti bana ve kürtajdan sonra 2-3 defa ilişki olmuştu Allah’ın hikmeti işte olmayacak diye şartlandırma kürtaj sonrası daha kolay oluyor diye duydum bende doktor ilk 3 ay hamile kalma şansın çok yüksek demişti bana
dskran ya çok şükür ne güzel 🙏❤insallah bende hamile kalabilirim canım yaa🤲
Tosariktospa yaa maşallah olursa oluyor iste ne güzel canım çok sagol insallah kalabilirim 🤲❤
Zeynep_ insallah canım benim🙏❤
Heyysennnn çok geçmiş olsun. Benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum hiç korunmadım dokuz ay sonra hamile kaldım şmdi iki buçuk yaşında kızım var stres yapmayın psikoloji çok önemli🥰
Heyysennnn kalırsın canım stres yapma ben o dönem ovulasyon testi kullanmıştım yumurtaların çatladığı günü değerlendirmiştim sadece normalde yumurtlama gördüğünden günden itibaren 3 gün ilişki olsun diyorlar sadece bir gün denemeyle oldu tavsiye ederim ovulasyon testini