ZRaporu benim bebeğimin de kalp atışı yok doktor 3 ay kalamazsın dedi zaten bana da canim dediğin gibi evet. Insallah kalabilirim tekrardan 🙏

Ezelinur çok geçmiş olsun sana da canım inşallah bende kalabilirim tekrar çok teşekkür ederim 🙏

Heyysennnn Kalırsın canım korkma kalbini ferah tut benim oğlum şimdi 2 aylık birde bende polikistik over vardı doktor 4-5 ayda bir hamile kalabilme ihtimalin var diyordu ilaçsız tedavisi hamile kaldım

Heyysennnn bende kimyasal gebelik geçirdim adet olmayı beklerken hamile kaldım doktor korun dememişti bana ve kürtajdan sonra 2-3 defa ilişki olmuştu Allah’ın hikmeti işte olmayacak diye şartlandırma kürtaj sonrası daha kolay oluyor diye duydum bende doktor ilk 3 ay hamile kalma şansın çok yüksek demişti bana

dskran ya çok şükür ne güzel 🙏❤insallah bende hamile kalabilirim canım yaa🤲

Heyysennnn çok geçmiş olsun. Benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum hiç korunmadım dokuz ay sonra hamile kaldım şmdi iki buçuk yaşında kızım var stres yapmayın psikoloji çok önemli🥰

Heyysennnn kalırsın canım stres yapma ben o dönem ovulasyon testi kullanmıştım yumurtaların çatladığı günü değerlendirmiştim sadece normalde yumurtlama gördüğünden günden itibaren 3 gün ilişki olsun diyorlar sadece bir gün denemeyle oldu tavsiye ederim ovulasyon testini

Heyysennnn kim demiş kürtajdan sonra hamile kalinmaz diye oyle bişey yok ben 6 haftalıkken kürtaj oldum hatta düşüğün bir ayağı içerde dediler çok bekledim ama hemen hamile.kalamadim 6 ay sonra hamile kaldım stres yapma rahim kendini toparlasin bir adetini ol daha sonra zihinen bedenen kendini iyi hissettiği ise tekrar denemeye basla umudunu kesme inan tekrar kalırsın 🙏🏻🥰

Heyysennnn kuzum hiç korkma. Bende ilk bebeğimde aynı şeyi yaşadım 3 ay sonra hamile kaldım kuzucuk uyuyor şimdi yanımda o söylenilenlere kulak asma