karamelek21 Sutlucikolati 🥹 bn 70 indim şuan ama daha yolum vr hedef 59 🤣🤣 bnde üstte olamıyorum bacaklarım ağrıyor hemen
etoile Sutlucikolati nasıl perti cikiyor. Nasıl çıkabilir. Ben kiloluyum ama öyle bir sorunumuz yok. Eşimde zayıf. Kaç saat kaliyorsun.
Sutlucikolati etoile kız ne saati 15-20 dakika anca kalabiliyorum açık olucak ama ben zipladikca daha çok ağır geliyomusum ona hep aynı şeyi söyler ustteyken daha çok zevk alırım ama sırf bu yüzden istemiyorum o an belli agirligimdan an’a odaklanamiyor
gizo00 Sutlucikolati karbonhidratı kes günlük 2 litre üstü su iç akşam 7den sonra hiçbişey yeme (hatta 6) 😙
Sutlucikolati gizo00 kız yapıyorum zaten kilo veriyorum ama eşime göre hep aynıyım 🤣 geçende içine giremediğim bana çok dar gelen pantolonun içine sığabildim 🤣
etoile Sutlucikolati 15 20 dk çok ama pozisyon değiştir arada. Hatta son sıraya bu pozisyonu koy en zevk aldığın ya😜 rahat gelirsin.
Sutlucikolati yavuzzzzzz en azından demiyomus 🤣 anlamazliktan gelebilirsin ama benimki açık acik söylüyor 🤣🤣
Sutlucikolati Zamansiz_ kız öküz gibi söylemiyor elinden geldigince kibarca söylüyor 🤣🤣 biraz kilo mu aldın sanki gibi 🤣🤣
etoile successfulwoman ahahaaassss succes ben sex perisi falan değilim ya 😜 bir iki bir şey söylemekle olmaz o işlerler. Geçenlerde biri post açtı. Kadın her şeyi denemiş. Erotik ahoptan denemedigi hiç bir şey kalmamış işte o sex perisidir. Benim bilgiler sıradan 😂😂😂
etoile Sutlucikolati anlamadin sonlarda bu pozisyonu dene diyorum 🤗 ilk misyoneri dene sonra dogyy daha sonra en son covboy pozisyonunu dene 🫣
Sutlucikolati Zamansiz_ hiç bilmemekten de iyidir 🤣🤣 bilmeseydim adam çok zevk alıyor falan sanırdım belkide 🤣🤣🤣