Sutlucikolati Ya şu kilo sorunum yüzünden ilişkide ben üstte olamıyorum eşimin hemen perti çıkıyor 😅😅 birkaç kilo verdim ama hâlâ fazlam var kilosu olan bayan karılar 🤣( @HurremSultan aklımda kaldı senin yüzünden🤣) bana bı taktik verin ya
etoile Sutlucikolati nasıl perti cikiyor. Nasıl çıkabilir. Ben kiloluyum ama öyle bir sorunumuz yok. Eşimde zayıf. Kaç saat kaliyorsun.
gizo00 Sutlucikolati karbonhidratı kes günlük 2 litre üstü su iç akşam 7den sonra hiçbişey yeme (hatta 6) 😙
HurremSultan Sutlucikolati üstüne oturup ziplarsan olabilir elinle ya hafif one doğru gidip yataktan destek al yada geriye doğru gidip dizlerinden tut adamin
karamelek21 Sutlucikolati 🥹 bn 70 indim şuan ama daha yolum vr hedef 59 🤣🤣 bnde üstte olamıyorum bacaklarım ağrıyor hemen
Sutlucikolati etoile kız ne saati 15-20 dakika anca kalabiliyorum açık olucak ama ben zipladikca daha çok ağır geliyomusum ona hep aynı şeyi söyler ustteyken daha çok zevk alırım ama sırf bu yüzden istemiyorum o an belli agirligimdan an’a odaklanamiyor
Sutlucikolati gizo00 kız yapıyorum zaten kilo veriyorum ama eşime göre hep aynıyım 🤣 geçende içine giremediğim bana çok dar gelen pantolonun içine sığabildim 🤣
etoile Sutlucikolati 15 20 dk çok ama pozisyon değiştir arada. Hatta son sıraya bu pozisyonu koy en zevk aldığın ya😜 rahat gelirsin.
Sutlucikolati yavuzzzzzz en azından demiyomus 🤣 anlamazliktan gelebilirsin ama benimki açık acik söylüyor 🤣🤣
Sutlucikolati Zamansiz_ kız öküz gibi söylemiyor elinden geldigince kibarca söylüyor 🤣🤣 biraz kilo mu aldın sanki gibi 🤣🤣
etoile successfulwoman ahahaaassss succes ben sex perisi falan değilim ya 😜 bir iki bir şey söylemekle olmaz o işlerler. Geçenlerde biri post açtı. Kadın her şeyi denemiş. Erotik ahoptan denemedigi hiç bir şey kalmamış işte o sex perisidir. Benim bilgiler sıradan 😂😂😂
etoile Sutlucikolati anlamadin sonlarda bu pozisyonu dene diyorum 🤗 ilk misyoneri dene sonra dogyy daha sonra en son covboy pozisyonunu dene 🫣
Sutlucikolati Zamansiz_ hiç bilmemekten de iyidir 🤣🤣 bilmeseydim adam çok zevk alıyor falan sanırdım belkide 🤣🤣🤣