HurremSultan Zamansiz_ plates değil ustteyken kendini bu kadın gibi hayal et hop hop yapma hooop hoooopp yap 😂😂🔥
Sutlucikolati HurremSultan Dun baktım sayfaya anam o neydi öyleeeeeeeeee 😱😱😱😱😱 çok ilham aldım yalnız 🤣🤣 ilk fırsatta denicem umarım rezil olmam hahaha 🤣🤣
xyzem successfulwoman dün aynada kendini izledim yaparken yapamam sanıyordum ama oldu valla nasıl bildin 😂😂ki eşim harbiden ağzı açık izledi
dmltugce successfulwoman yapabiliyorum deneyip kendinizi kesfederseniz sizde yapabilirsiniz 😘 bu arada kendim pilates eğitmeniyim 💁🏼♀️
buzdankalpler successfulwoman egzersize yeniden başladığımdan beri yapabiliyorum baya da uzun süre yaparım kocam bey zıplatmaya çalışmadıkça ama durmuyo illa zıplatcak. Şu pozisyonda eşiniz sizin dominant olmanıza izin vermezse olmuyo işin özeti
Sutlucikolati buzdankalpler Evet ya burda okuyorum bazılarının kocası da normal ileri geri yapmasından daha çok zevk alıyor anlamıyorum yani 🤣
successfulwoman buzdankalpler Aşkım zıplama ayri bu kivraklik ayri zevk veriyor. Yapabiliyorsan tebrikler… 🔥😁
A1L2 HurremSultan İzlerken belime ve ayaklarıma kramp girdi Yok arkadaş bu gidişle biz kadın olamıcaz 😂😂😂😂 izlerken bunu düşündüm Yapabilen mi varmı yaaaaaaaaaaa😂😂
HurremSultan A1L2 yapıyoruz tabiki dene sende yaoarsin zor değil sen bu kadına bakma bu işi showa dökmüş sen uapabildigin kadar yap daha çok zevk alıcaksın
sananee HurremSultan Kadın hayal aleminde ne yaşıyosa o an yapıyor sanki mübarek skfkskdkad bende bu kadar kıvrak olamasam da bende aynı şeyleri yapıyorum böyle üstte olmaktan aşırı zevk alıyorum 😍
HurremSultan sananee uzun zamandır anlatmaya çalışıyorum ustteyken kıvrak olun diye görünce gözlerim açıldı dedim aha bu bunu hemen atmaliyim😂😂😂
buzdankalpler successfulwoman yeniden egzersiz yapmaya başladığımdan beri çok rahat yapıyorum öncesi zor geliyodu şimdi istiyorum ki kocam bey öylece yatsın ben işimi göreyim 😂😂😂😂