Sutlucikolati user04112020 sizce beni seviyor mu Aşkım sen sağlıklı dusunemiyorsun bence şu an Onca şeye rağmen hâlâ beni seviyor mu diyorsun sen başkasına böyle yapsaydın seviyor olur muydun ?? Bir düşün..
newmommy_ user04112020 evli oldugunu dusunup korktum. Bence simdiden yol ver evlenince her seyi kendinde hak gorup daha da arttirir ihanetin dozunu. 5 yilimi verdim vay benim emeklerim soyle boyle de diyip uzulme hic 40 yilin gidecegine varsin 5 yilin gitsin cok degil
marlaa user04112020 cilve diye bir post açıp eşim diye konuşmuşsunuz sevgiliniz mi eşiniz mi anlamadım onu
Cicikiz user04112020 hiç bişi olmaz karşındaki daha sonra çıkacak insana açıklama yapmak zorunda da değilsin kabul eden öyle eder etmeyecek biriyse de onun yolları var araştır derim ama bu adamı çekme seni elde ettiği için bu kadar rahat takılıyor
aredhel user04112020 5 yılını zaten çoktan çöpe atmış bir adam var ondan hayır mı gelir artık. Sana önereceğim en iyi şey evet acını yaşa ama hiçbir şekilde onunla konuşma yazma arama ve kendine geldiğinde ona olan sevgin soğumuş olacak
user04112020 aredhel kendime gelmek için yapabilecek hiç bişeyim yok ne bir arkadaşım var ne bir dışarı çıkıp en basiti kahve içip sohpet edebileceğim birisi var gece gündüz evdeyim sırf o rahatsız olmasın diye herkesle arama mesafe koydum
xyzem user04112020 beş yılı hiç gözünde büyütme evlenirsen koca bir hayatın da çöp olacak inan değmez bi düşünsene tırnağı kırılan kadının üzerine titreyen adamlar var sana açıklama yapma gereğinde bile bulunmamış
baileys user04112020 olmamasını göstermek için hayat sana daha napsın ablası. Evlenince de yapacak bu yaptıklarının aynısını, senin sevginle ilişki yürümez karşı tarafında biraz adam olması lazım. Kurtul hemen.
user04112020 baileys onu nasıl pişman edebilirim asla barışmıcam zaten ama gerçekten pişman olsun istiyorum bunu araya 3. bi kişi sokmadan yapmak istiyorum