bilmemkineolsa uzun uzun yazardım da kısa ve öz olması daha iyi. Sevgiliyken o kadar ihanete göz yummuşsunuz şuanki eşiniz bana göre bundan da güç alıyor vazgeçilmez olduğunu düşünüyor siz kendi değerinizi onun gözünde azaltmışsınız çünkü garantisiniz. Eşiniz olmadan da hayatınıza devam edebilirdiniz bu kadar ihanete göz yummak bile bile evlenmek neden? Siz bi oturun düşünün eşiniz mi daha önemli siz mi daha önemlisiniz kendiniz için.

@buzdankalpler @TombulHatun evet gözüm görmedi bahane değil ama peşimi bırakmadı hiç.ben onun olduğu ile atandım orda yalnızdım ilk zamanlar bundan yararlandı gerçekten peşimi bırakmadı kaç kere ayrıldım sonsuz vaatlerle kandırdı diyebilirim

bilmemkineolsa kendin için karar almalı ve o yolda yürümelisin. Bu sorunu çözebileceğini düşünüyosan yürü ama yumuşamadan ciddiyetle. İyi düşün

bilmemkineolsa canım bir evlilik güven esaslı yürür eğer bu yoksa yol yakınken boşan iyice düşün taşın hazır çoöuk yok kendine kıyma hayatının baharını yaşa yurtdışına gidersin belki hayatını en baştan kurarsın bu çukurda boğulmaktansa

bilmemkineolsa onlar yapıyor. Biliyorum Ayrılıp gidecek kdr cesaretli olamiyorsun. Cunku çok seviyorsun yaptıkları bile seni ona olan sevginden uzaklastiramiyor. Çünkü oyle guzel öyle büyülü anlar yaşadın ki bunları silip atamiyosun. Onun silip atması baska kadınlarla olmuş olmasi ciğerine batıyor. Ondan kmlerce uzaklaşmak isterken yine onun koynunda kollarında olup teselli olmak istiyosun. Telefonuna msj gelse içine kurt düşüyor. En ufak bi yalanını yakalasan içine ateş düşüyor. Bakıp herseyi anlayayim takip edeyim ben salak degilim diyorsun. Ama goruceklerini hazmedemicek durumda oldugunu bilip daha fazla dayanamicani dusundugun için guvenmeye çalışıyorsun. Diyorsun ki bana guven ver. Lütfen beni incitme. Ben seni cok seviyorum. Ve aldatmadim gözümle bile hiç. Sende yaptığın hataları affettircek kdr guzel davran bana. Gercekten sevdigini hissettir. İcinden bunlar geciyorken o hayatimi altust ettin. Madem affedemicektin neden o an bosamadin beni ben omrumun sonuna kdr böyle mi yasicam diyor yuzune yüzüne. Sanki bu hisler kendiliğinden oluşmuş gibi affetmek icindeki acıları unutmak kolaymış gibi hemencecik normale dönmeni bekliyor. Sanki boyle supheci olman psikolojinin kötü olması senin suçnmus gibi davranılması içini acıtıyor.

bilmemkineolsa eger cocugun yoksa yolunu ayırmalısın. Bence demicem.cunku hislerini biliyorum. Aşılamayan bitmeyen hisler bunlar. Ve gecmiyor. Canın hep ayni dozda yanicak. O baska kadınların isimlerini başkalarında duydugunda bile tuylerin urpericek. Kadinlarla bulustugunu bildigin bi mekanin onunden gecerken yuregin sıkışacak. Bi söz okuduysan msjlarinda o sözler ok gibi islenicek birer birer unutamazsin. Şimdi kendine ne kdr az deger verdiginin bir farkinda olsan. Bunlari haketmedigini. Onsuz da yaşayabileceğini. Hatta bi sure zorlansan da sonrasında ne kdr mutlu olabileceğini bi gorsen. Bi gorsek. Hersey o kdr guzel.olacak ki. Kardesim benim bu karmasalarin içinde bi de küçük cocgum var. Böyle bir sorumluluğun olmadan yolunu ayırmalısın. Ben unuturum ihanetleri eskisi gibi olurum diyorsan da sen bilirisn. Ben unutamadim. Ben oyle olamadim. Guluslerim soldu. Gozumdeki ışığı söndürdü sevdiğim adam. Ama artık son bir haftadir herseyi yapabilcek.kdr güçlü hissediyorum kendimi. Ben degerli ve gucluyum. Sen degerli ve güçlüsün

@morgecelikli ah ne kadar doğru hislerimi birebir yazmışsınız aiei eğlenceli biriydim benim olmadığım buluşmalar yapilmazdi şimdi sadece dört duvara kitlenmos gibi hissediyorum. Evet bu psikolojiye kendim gelmiş gibi manipüle ediliyorum sanki benim psikolojik sorunların vardı önceden hep boyleydim. Psikolojik şiddetini her geçen gün daha da arttırıyor dediğin gibi o Cesarete ulaşmam gerek. Yaşadığımız her şeye yazık etti mahvetti beni gözümdeki ışığı bilmiyorum hesaplaşmamiz olur mu bir gün.. ahirete kalsın da istemiyorum bana yaşattığı her şeyi yaşasın istiyorum

bilmemkineolsa bence biraz kendine dön kendine zaman ayır çocuğuyla biseyleri yap bi hobi edin kendine göre.. senin hala sevgin varsa ayrıl diyemem yine üzülürsün çünkü çocuk varkende zor oluyo.. en iyisi kendine vakit ayır herseyi onun için yapma mesela.. sen kendine deger verirsen emin ol bunu fark eder..