Selam ciceklerimm 🙋🏻‍♀️🌷🦦
Kolejen kullananlar memnun kalanlar varmidir aramizda ❤️
Birde sanirim cok çeşidi var benim ihtiyacim eklem agrilari😮‍💨 ve kilo verme dönemindeyim cogu kisi bu donemdede cok yardimci olduğunu söylüyor internette okuduğum kadariyla beni bilgilendirirseniz cok sevinirim ❤️🌷

Zamansiz_ annem kullanıyordu faydasini görmüştü şimdi tekrra başlayacak. Bende başlayacağım bi tanıdığıma sipariş ettirdim adını unuttum gelince paylaşırımm. Benimde diz agrilarim çok fazla. Hem oğlum çok hareketli. Doktora gittim kilo da vermen lazım dedi 😂

anonim9 yaa ismini yaz yinede sen kilo verme donemi ile ilgili kullanan varmi etrafinda 🤔

Zamansiz_
        Ben ilk toz olanı kullandım 3 ay 1 ay ara verdim sonrasında tekrar başladım 3 ay 1 ay ara verip şimdi hap şeklinde olanı kullanıyorum. Bende etkileri güzel oldu. Ben aile hekiminin önerisi ile başlamıştım bu şekilde kullanmam gerektiğini de o söyledi. Özellikle tırnaklarımda çok güzel etkisi oldu.

Zamansiz_ eşim ben kv kiperin kolajen kullanıyoruz canm 3 ay kullanp 1 ay ara vererek doktor söyledi, eklem ağrısı saç dökülmesi tırnaklara çok iyi geldi zayıflama da ben pek bir şeyini anlamadm