Bende ayni senin gibiydim arti halsizlik vardi adetim 2 gün gecti test yaptim pozitiv cikti bugünde doktora gidip kan testi yaptircam
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah🙏🏼

Angel14 ben dokuz gun bekledikten sonra yaptim canim benim cikti simdi oglum 5 ay 5 gunluk bulanti falan hemen olmuyor zaten 5 haftadan sonra

Angel14 cikmadi canim benim dokuz gun bekledim ikiiside kıpkırmızı cikti🤗🙏

Kızlar şu erken gebelik testini yaptım dayanamadım reglime daha var. Biri koyu kırmızı diğeri çok soluk pembe ama baya soluk foto atma imkanım olsa keşke. Ben hiç anlamıyorum sonuç negatif mi oluyor

Cagla92 canimm hayirliii olsunnn hamilesinn 🙏☺️
    Ama emin olmak icin kan testi yaptir

Kan testi içinde bekliyim reglim bi geçsin hamile değilsin silik çizgi dedi arkadaşlarım üzüldüm :( bende eşime söylemedim daha. Kesinleşince söylicem eğer yoksada hevesini kırmayım diye

Cagla92 silikte olsa cıkması gebeligin olması anlamına geliyo yeni oldugu icin silik cizgi olabilir umarım hamilesşndir canım♥️

Cagla92 gözun aydin hamilesin. Cok yeni oldugu icin cizik cok acik renk cikmis. Bir kac gun sonra sabah uyandiginda yap cizik daha kirmizi olucaktir. ;)

Cagla92 İnsaAllah hamilesindir 😘Böylesi bi cok tanidigimin başına geldi. Yeni olunca silik cikiyor bi kac gun sonra yaptıgında kırmızı olucak.

Cagla92 o nasıl oluyor reglime daha war Ama kendimizden eminiz bende yapmak istiyorum

HlyaAktay erken gebelik testi var regliden 6 gün öncesine kadar gösteriyor onu yaptım

Cagla92 peki şuan hamilemisiniz benim 10 gün war daha yapsam belli olur mu

HlyaAktay büyük bir ihtimale dogru bir sonuc vermez adet gününüzü bekleyin olmadınız taktirde ertesi günü yapın size ufak bir tavsiye cok test yapmayın pozitifse direk kan testi yaptırın