ebruli28 papatyamsigibi orgazm olmayı ilk ilişkimizden beri oluyorum her sevişmede de olurum Genelde üstte ben olunca hazza daha çok ulaşırım ❤️🔥
papatyamsigibi ebruli28 çok şanslısın hatta sayılı kişilerdensin. Çogu kadının kendini çözmesi zaman alıyor
Sarahh21 papatyamsigibi yüzüstü pozisyonda daha çok hazz alırım ve en çoktda o pozisyonda orgazm olurum
perimasali802_ papatyamsigibi orgazmi yaşamayan, yaşamalı hemen 🔥 Doggy,kucak pozisyonu ,bacak omuza,ters kovboy hepsindede oluyorum yaa 🤣 İkisinide oluyorum ama en güzeli tabiki vajinal 🔥 Bn evlendikten sonra vajinal iki sene olmuyor dum sonra keşfettim tabbi 🔥🔥😍
neinsanlarvar perimasali802_ Allah aşkınıza şu keşfetmeyi bize de öğretin nolur.iki yıllık evliyim hala yok yani
papatyamsigibi Sutlucikolati ben soruyorum eşime yeterince dar mı senin için falan diye valla aşkom genişlesin hemen olurum 😂😂😂
lgrth @perimasali802_ ya şu keşif nasıl birşey nerden anlicam o seviyede olduğumu vajinal hiç olmadım olunca nasıl bir tepkime oluşuyor🙂🙂
haya MelissaP kucak pozisyonu nasıl ki ben yeni katilduk yorumları okuyorum benim ilidkimede biraz heycan katild istim😊