berenmiss use1234 inan ki bilmiyorum rise shine intim jeli var o düzenli kullanımda geçiriyor bende de çok az var buz başlıklı lazer yaptırıcem umarım oda geçer sen ki çok mu var
aredhel use1234 hepimizin kararması var bende de var çok normal bir şey kadınız ama tabi ki öncesinde duş yapıp temizlemek erkek için daha iyi olur
aredhel Sutlucikolati aaaaa hayırrrr bırakma video izle öğrenme amaçlı kadınlar nasıl yapıyor izle ve kocanı bir kez daha kendine aşık et ❤️🤣🤣🤣🤣
aredhel elisaa48 lütfennnn yapmalısın hatta gizlice öğrenme amaçlı video bile izleyebilirsiniz ben de öyle öğrendim 🫶🏻
aredhel berenmiss bence utanmaya çekinmeye hiç gerek yok. Kocanızla açık konuşmaktan çekinmeyin ve içinizdeki leopar dişiyi gösterin. Bana güven bayılacak ❤️
berenmiss aredhel ama şöyle düşünüyorum bayılsa zaten yapmaz mıydı tekrar ben istesem nasıl olur bilmiyorum ki çok çekiniyorum
aredhel Sutlucikolati bol bol izle ve acele etmeden hata yaparım diye korkmadan yap ☺️ kocana istekli olduğunu ve yapmak istediğini göster çok hoşuna gider
Neselibiri berenmiss söylemeye çekiniyorsan ilşki sırasında 69 pozisyonuna geçebilirsin zaten o anın şehvetiyle utanmazsın
elisaa48 aredhel yo ben vajinamı seviyorum eşime yaptırıyorum orali eşim de çok sever yapmayı ama ben onunkisinden iğreniyorum ağza almak ayrı vajinaya koydurmak ayrı iğreniyirsan koydurma demeyin ikisi aynı şey değil 🤣🤣