• +18
  • Partnere Oral 👅

Kızlar ben geldim 🔥 Bence güzel bir farkındalık yaratacak post olabilir. Partnerinize oral yapıyor musunuz?? ya da ben yaparım ama onun yapmasını istemiyorum diyor musunuz??
Ben partnerime bayılarak yapıyorum. Tam anlamıyla aşkla oral yapıyorum ve bundan zevk almayı öğrendim. Zaten canımdan çok sevdiğim adam asla iğrenmem. (Erkekler yatakta kadını vahşi sever) 🔥
Önceden bana oral yapılmasını istemezdim utanırdım ama sonrasında partnerim benimle çok konuştu açık iletişim kurduk ve benim utancımı yendi… iyi ki de yapmış! 💦❤️👅

aredhel ben yaparım ama bi kere kendi bana yapacaktı utandım ittirdim uzun zaman geçti üstünden hiç teklif etmedi bi daha nasıl söylerim nasıl isterim bilmiyorum fikir verir missiniz söylersem yanlış anlar mı acaba kararmam yok altlarda çok hafif temizliğime de özen gösteririm intim şampuanlarla yıkarım hep güzel kokar ama utanıyorum

aredhel eşime bıraksam hep yapar ama ben yapmam hiç yapmadım inşallah peride beni bozmaz o yollara hiç girmem 🙄🤣

use1234 inan ki bilmiyorum rise shine intim jeli var o düzenli kullanımda geçiriyor bende de çok az var buz başlıklı lazer yaptırıcem umarım oda geçer sen ki çok mu var

sedatadik eğer gerçekten sevmiyorsan doğrudur tabi ki ama biraz merakın varsa tekrar dene 🔥

Biyiklim lütfennnn yapmalısın hatta gizlice öğrenme amaçlı video bile izleyebilirsiniz ben de öyle öğrendim 🫶🏻

use1234 hepimizin kararması var bende de var çok normal bir şey kadınız ama tabi ki öncesinde duş yapıp temizlemek erkek için daha iyi olur

berenmiss bence utanmaya çekinmeye hiç gerek yok. Kocanızla açık konuşmaktan çekinmeyin ve içinizdeki leopar dişiyi gösterin. Bana güven bayılacak ❤️

aredhel ama şöyle düşünüyorum bayılsa zaten yapmaz mıydı tekrar ben istesem nasıl olur bilmiyorum ki çok çekiniyorum

Biyiklim Aaaa kesinlikle iğrenmemek lazım. Kızlarrrr vulvamızı vajinamızı sevelim 😍❤️