etkilesimci atanova biz hiç korunmuyoruz eşim tam bosalacagi zaman çıkıyor şimdiye kadar birşey olmadı
Gizemlibirisii kahveliis Merhaba dediğim gibi yeni evliyiz şuanda alttan muayeneden bile çekiniyorum ama gideceğim şuanda yasmin kullanıyorum 4 aydır daha öncedende kistim için 1.5 sene kullandım bırakalı 5 ay olmuştu şimdi yeniden başladım 4 gün korumaya başlamışmıdır diye emin olamadım açıkçası
seymensedanur Günaydın kızlar bende içeme boşalttim ama hamileliyim onu bilmiyorum adet olmuyorum çünkü en son 29 eylül de oldum bidaha da olmadım
buzdankalpler seymensedanur 2 haftada bir mi regl olmak istiyosun dur bismillah reglin biteli 10 gün olmuştur
Sutlucikolati karamelek21 ayyy vallahi bende anlam veremedim ayrıca 24 yaşında nasıl bu kadar bilmiyor olabilir ki
karamelek21 Sutlucikolati valla bnde bir kaç yorumuna denk geldim ısrarla geçtiğini söylüyor 😂 geçmedigi halde, bebek çok istiyor olabilir belki ondan kafa karışıklıgımı yaşıyor, Allahım bakabilecek herkese nasip etsin tattırsın bu duyguyu inşallah
perimasali802_ atanova içine kaçarsa hamilelik olur 😅 Gebelik istemiyorsan korun çünkü milyonda birde olsa zevk suyundan kalabilirsin
Gizemlibirisii perimasali802_ Yasmin iyi bir korunma yöntemi değilmidir sizde yani doğum kontrol hapı
Sutlucikolati karamelek21 amin inşallah ama mantıklı düşünmesi lazim ya böyle olmaz ki daha önce regl tarihlerini hiç mi takip etmemis anlamak zor vallahi
karamelek21 Sutlucikolati aynı sorular beynimde git gel yapıyor, bilgisizlik desem deyil,nedir bu durum😂