Sutlucikolati karamelek21 ayyy vallahi bende anlam veremedim ayrıca 24 yaşında nasıl bu kadar bilmiyor olabilir ki
karamelek21 Sutlucikolati valla bnde bir kaç yorumuna denk geldim ısrarla geçtiğini söylüyor 😂 geçmedigi halde, bebek çok istiyor olabilir belki ondan kafa karışıklıgımı yaşıyor, Allahım bakabilecek herkese nasip etsin tattırsın bu duyguyu inşallah
perimasali802_ atanova içine kaçarsa hamilelik olur 😅 Gebelik istemiyorsan korun çünkü milyonda birde olsa zevk suyundan kalabilirsin
Gizemlibirisii perimasali802_ Yasmin iyi bir korunma yöntemi değilmidir sizde yani doğum kontrol hapı
Sutlucikolati karamelek21 amin inşallah ama mantıklı düşünmesi lazim ya böyle olmaz ki daha önce regl tarihlerini hiç mi takip etmemis anlamak zor vallahi
karamelek21 Sutlucikolati aynı sorular beynimde git gel yapıyor, bilgisizlik desem deyil,nedir bu durum😂
perimasali802_ seymensedanur evet en son ne zaman olduysan o tarihi kaydet ve kaç gün sürüyor ve ay olarak ta belirle tamamdir
seymensedanur Tamam ama bulamadım nasıl yapcam onu anlatirmisin bana nasıl kayıt olup rgl tarihini belirlicem takvimde