nediyonasko aredhel Şaka mısınız bunda gülünecek ne var acaba? Bunu söylüyorsa içinde bunu yapacak istek de vardır aksini düşünmeniz sizi çok komik bi duruma düşürür. Ne iğrençlik genişlik böyle anlamadım
perimasali802_ aredhel fantezilerinde bir sınırı var canim senin için sorun yoksa yap ama istemedigin bir şey için net ol bence ki bidaha söylemesin
oylesinebiri__ aredhel eşin içten içe bunu istiyor ki o esnada size söylüyor. Senın onayın olsa yapar bu arada sende net bi tavır var ki oda istemiyor gibi yapıyor.
Bubenimoykumm aredhel bunu komik buluyorsun gül tabi ama bulmuyorsan tepkini ver ki bir daha isteyemesin.
ball497_ aredhel saçma ya eşim böyle bir şey istese zevk için hayata yüzüne bakmam böyle zevkli olsun diye anlatsa kim bilir yarın da uygular 🙄
berenmiss aredhel gurup mu ve sizde buna gülüyor msunuz eşinizi araştırın bence böyle vakalarda genelde gy oluyorlar
tazeann aredhel eşim bunu bana diyecekti o anda boğazını tüm gücümle sıkardım hadi diyelim ki hoşunuza gitti ki güldüğünüze göre gitmiş bence bunu eşinize belli etmeyin bari yarın bir gün yaptığı zaman hareketlerinizi veya söylemlerinizi başa kakmasın
karamelek21 aredhel hayretler içinde okudum, bir kocanın böyle bir düşüncesinin olması ürpertici, yani sizi kıskanma duygusu yok, bunu nırmalleştirmeye çalışıyor bunun önüne geçin yoksa farklı bir noktaya varabilir sonuç
berenmiss Lovely_00 ya gurup nasıl oluyor aklım almıyor ya bir önden biri arkadan mı saldırıyo insana ne saçma ya 🤣
berenmiss Lovely_00 aynen öyle kocam gözümün önünde başkasını mıncıklasa kıskançlıktan giderim herhalde Allah korusun 🥴
Lovely_00 berenmiss bazen rüyamda aldatiliyorum geberiyorum kıskançlıktan gözüm dönüyor rüyası bile kötü hani gerçeğini kimseye yaşatmasın Rabbim 🍀