Bubenimoykumm aredhel bunu komik buluyorsun gül tabi ama bulmuyorsan tepkini ver ki bir daha isteyemesin.
ball497_ aredhel saçma ya eşim böyle bir şey istese zevk için hayata yüzüne bakmam böyle zevkli olsun diye anlatsa kim bilir yarın da uygular 🙄
berenmiss aredhel gurup mu ve sizde buna gülüyor msunuz eşinizi araştırın bence böyle vakalarda genelde gy oluyorlar
tazeann aredhel eşim bunu bana diyecekti o anda boğazını tüm gücümle sıkardım hadi diyelim ki hoşunuza gitti ki güldüğünüze göre gitmiş bence bunu eşinize belli etmeyin bari yarın bir gün yaptığı zaman hareketlerinizi veya söylemlerinizi başa kakmasın
karamelek21 aredhel hayretler içinde okudum, bir kocanın böyle bir düşüncesinin olması ürpertici, yani sizi kıskanma duygusu yok, bunu nırmalleştirmeye çalışıyor bunun önüne geçin yoksa farklı bir noktaya varabilir sonuç
berenmiss Lovely_00 ya gurup nasıl oluyor aklım almıyor ya bir önden biri arkadan mı saldırıyo insana ne saçma ya 🤣
berenmiss Lovely_00 aynen öyle kocam gözümün önünde başkasını mıncıklasa kıskançlıktan giderim herhalde Allah korusun 🥴
Lovely_00 berenmiss bazen rüyamda aldatiliyorum geberiyorum kıskançlıktan gözüm dönüyor rüyası bile kötü hani gerçeğini kimseye yaşatmasın Rabbim 🍀
berenmiss Lovely_00 amin inşallah bi de bunu kendi aralarında konuşup gülmeleri hiç sağlıklı gelmiyor bana ne diyeyim 🌷
meri123 aredhel nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz ya ar damarınız çatlamış resmen bana eşim öyle birşey söyleyecek he anında boşanırım iyice saçmaladınız ya.
Sinee_ aredhel her şekanın altında gerçek niyet yatar arkadaşım belki kötü düşğnmüyorsun ama bemce bunun altını boş bırakma derim , böyle bişeyi demeyi bırak hayalini kurda ki bunu bana ifade etse sıçarım çarkına 🫡
hoha1 aredhel ilişki sırasında bunu konuşmayı seviyorsa muhtemelen başka kadınları hayal ediyor sizi de başka adamlarla gerçekten sevgi saygı kalmamış ve sizde bunu gülerek buraya yazıyorsunuz sizin de hoşunuza gidiyor galiba çünkü bana böyle bir şey dense bırakın millete anlatmayı kocamın yüzüne bile bakamam utancımdan umarım içinizde bir yerlerde küçükte olsa ar namus kalmıştır da kendinize gelirsiniz