perimasali802_ Bubenimoykumm aynen öyle canim hepimiz bir hata yapıyoruz önemli olan ders alip tövbeni etmen kull hata yapar bnde yaptim ama artık baktirmiyorum @papatyamsigibi
papatyamsigibi perimasali802_ ay aman birdaha asla baktırmam çok kötğ oldum. Eskiden çok baktırırdım yaşan yok öyle ortamlarda kız kıza herkes baktırırdı ama böylesine pişman olmazdım. Senelerdir baktırmadım hiç ama bugğn şeytan girdi aklıma
papatyamsigibi Bubenimoykumm tövbe ettim zaten hatta kadın bakarken bile allahım sen affet dedim içimden ama eve gelince tövbemi yaptım. Ama içim rahatlamadı aksi gibi de oglum bugün uykuya çok zor daldı acaba alakası varmı ya da ben huzursuzum diye mi oldu anlamadkm
perimasali802_ papatyamsigibi anlık gaflete düşüyoruz canim şeytan her türlü yolu buluyor önemli olan Allah’a yonelmen Sıkma güzel canini Rabbim içindekini görüyor biliyor 🫂
papatyamsigibi ball497_ amin ettim kabul eder affeder inşallah. Artık burada baktıranlar da beni örnek alsın pişmanlıgımı onlar da vazgeçsinler
ball497_ papatyamsigibi zaten günah ve bunu bilerek alan çoğu kişi var Allah afetsin inşallah pişmanlik varsa sende Tevbe de etiysen Allah büyük merhametlidir Rabb’im afeder inşallah canım ☺️
karamelek21 papatyamsigibi tövbe et beynini arındır, iki rekat tövbe namazını kıl, aç bakaranı evde dinle ve evini sirkeli su ile sil Rabbim yardımcımız olsun, birdaha baktırmamaya çalış insan paranoya olur bunlardan
papatyamsigibi karamelek21 o kadar huzursuz paranoya oldum ki allah korusun baktırdıgımdan dolayı başıma kötü birşey gelecek diye. Yaptım aşkım hepsini teşekkğr ederim🥰💐❤️
papatyamsigibi Bubenimoykumm aman birdaha tövbe ama korkudan huzursuzluktan kaşnim sıkıltı dün akşam bugün iyiyim