Kızlar bugün bir ablaya gittim eski iş arkadaşımdı yarın işe başlamadan o göreyim dedim kendisi dogum iznindeydi. Neyse kahve yaptı kahve içelim dedik bakıcısı çok güzel fal bakarmış baksın falan dedi bende kapattım fincanı. Senelerdir asla fal baktırmıyordum. Tövbe falan etmedim ama hiç baktırmamaya çalıştım hep fincanı yıkadım bu tarz ortamlarda. Kadın eline aldı bir güzel kitaptan okurmuş gibi anlattı. Yatak odanda bir yere domuz yağı sürmüşler eşinle soğukluk için dedi eşinin başı ağrıyor mu dedi onun ağırlığı vuruyor eşine dedi. Bende inanmam ama hafiften etkisinde kaldım. Eve geldim eşime anlattım o da kafasına taktı. Annemi aradım annem tabi bana azar kaydı sen yapma barı dedi. Demin güzelce tövbemi ettim çünkü allaha şirk koşmak bu. Ama yarın evde bakara suresi açıp heryeri sirkeli sularla silmek istiyorum. Yoksa beklemem mi lazım. Ne bileyim fala inanıp da ondan siliyormuş gibi mi olurum kafam karıştı. Kalbimde çok ağır bir yük oluştu. Kendimi suçlu gibi hissediyorum. Asla böyle olmazdım. Bana akıl verin ne olur ya.