lanjalee Medusa soğan kokusu adama işlemiştir bence artık sürekli de yenir mi teri bile soğan kokar onun 🫢😂 yani tamam doğal antibiyotik falan ama abartmamak lazım
Medusa lanjalee teri bile soğan kokar onun 🫢 Hahahshhs😂 Fıs fıs İsmail’in fıs fısından lazım o zaman mecbur😂
sunflower lanjalee Allah için yapıyor sdam dişini de fırçalıyor ağız suyu da kullanıyor ama yine de koku geliyor hamile olduğum için de sanırım koku hassasiyetim var bir de😢
zuku sunflower maydanoz yesin sarımsak kokusunu çekiyor birde şeker var aşırı mentolu. Baktın olmuyor soğanı sakla 🤣
sunflower perimasali802_ hamilelikten önce de yerdi ama ben bu kadar rahatsız olmazdım artık çok rahatsız ediyor hamilelikten sonra gecer mi acaba
perimasali802_ sunflower geçer şuan çok hassas olduğun için tiksiniyorsun ve ne yapsada geçmeyecek senin için çünkü bir kere tiksinmissin eşine fazla yuklenme canım Ama soğani az yesin 😂 Herşeyin fazlası zarar
lanjalee Zamansiz_ 😁😂 ay ama zor bi durum ya bi de hamile her türlü koku insana değişik geliyo zaten 🙈
lanjalee Zamansiz_ gerçekten bazı kadınlar hamileyken kocadan bi uzaklaşıyo (bende onlardan biriyim) 😅 sonradan düzeldi tabi ama hamileyken adım atsa batıyordu bana sanki