lanjalee sunflower madem seviyor yiyor bari hemen ardından güzelce dişlerini fırçalasın , ağız çalkalama suyu kullansın gidersin bari o kokuyu kim olsa rahatsız olur . Açık açık söyleyin 🤷
sunflower lanjalee Allah için yapıyor sdam dişini de fırçalıyor ağız suyu da kullanıyor ama yine de koku geliyor hamile olduğum için de sanırım koku hassasiyetim var bir de😢
Medusa sunflower Ekstra naneli sakız veya şeker verin her soğandan sonra😂 Belki öyle alışır da kendi yapmaya başlar😂
lanjalee Medusa soğan kokusu adama işlemiştir bence artık sürekli de yenir mi teri bile soğan kokar onun 🫢😂 yani tamam doğal antibiyotik falan ama abartmamak lazım
Medusa lanjalee teri bile soğan kokar onun 🫢 Hahahshhs😂 Fıs fıs İsmail’in fıs fısından lazım o zaman mecbur😂
zuku sunflower maydanoz yesin sarımsak kokusunu çekiyor birde şeker var aşırı mentolu. Baktın olmuyor soğanı sakla 🤣
sunflower perimasali802_ hamilelikten önce de yerdi ama ben bu kadar rahatsız olmazdım artık çok rahatsız ediyor hamilelikten sonra gecer mi acaba
perimasali802_ sunflower geçer şuan çok hassas olduğun için tiksiniyorsun ve ne yapsada geçmeyecek senin için çünkü bir kere tiksinmissin eşine fazla yuklenme canım Ama soğani az yesin 😂 Herşeyin fazlası zarar