mavikelebekk__ TombulHatun @Zamansiz_ O zaman 1. kesin alıyorum onu bende uzun zamandır çok beğeniyorum. Kınayami düğünemi giyerim onu bilmiyorum diğer alacağıma bağlı
mavikelebekk__ 2minnosannesi Evet 1. yi sipariş verdim ☺️ Kinada giyerim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim kızlar @sinyorina
Oluyorumanlasana mavikelebekk__ kalem elbiseyi beğendim sadece sade şık ama renk seçimi yanlış bana göre kalem elbise siyah olsaydı daha güzel olurdu
cicekekmek mavikelebekk__ birinciden bi arkadaşımda var çok güzel duruyor bence ben olsam 1 derdim bu seçenekler arasındaki
Bubenimoykumm mavikelebekk__ bi gün önünden geçerken foto atarım inşallah dışarıya çıkarıyolar bazen saten elbiseler var güzel ama kaliteli durmuyo
lgrth @mavikelebekk__ yaa bu modeller çok eskide kalmadı mı 🙂 yine de defne model yazan bir farklı hoş duruyor
Neselibiri mavikelebekk__ bence de 1 numara çok güzel yeşil olan da fena değil ama astarı çok kısa kapalı insanlar için dikilen bi elbisede bacak görünmesi kadar saçma bir şey yok
2minnosannesi mavikelebekk__ bn abiye için taktiğim sallarimi hep kumaş pazarından kestiriyorum çok da güzel oluyor rengini tutturabiliyirum en azından🌸