mavikelebekk__ Hanımlaaar şimdi düşündüm görümce düğünü için o kadar pahalı abiye almaya gerek yok diye karar verdim. Zaten mesafeliyiz çocuklardan kalkıp oyniyamiycam da bidaha bı yerde de giyemem. Bir de kendi birikimimle alicam aslında çocuklarıma biriktirdiğim parayla yani bunlar kötü mü kinaya düğüne olmaz mı 🤔
TombulHatun mavikelebekk__ bu üçü arasnda seçilecekse ilk olanı seçerim 2. Elbise basit geldi yani basit derken kalitesiz duruyor, yeşil olan da hediye paketi gibi omuzlarda kurdele bileklerde biraz falz sanki, moda selvim sayfasına baksan hem uygun hem de daha farklı modeller de var
Zamansiz_ mavikelebekk__ ilk elbiseye bayıldım rengide modele cok guzel gitmis 💙🦋 İkinci elbiseyi tesetture yakistirmiyorum ya belden asagisi cok dar tum vucut hatlari belli olur üçüncü elbisede bilemedim olmamis🥲😂
mavikelebekk__ TombulHatun @Zamansiz_ O zaman 1. kesin alıyorum onu bende uzun zamandır çok beğeniyorum. Kınayami düğünemi giyerim onu bilmiyorum diğer alacağıma bağlı
mavikelebekk__ 2minnosannesi Evet 1. yi sipariş verdim ☺️ Kinada giyerim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim kızlar @sinyorina
Oluyorumanlasana mavikelebekk__ kalem elbiseyi beğendim sadece sade şık ama renk seçimi yanlış bana göre kalem elbise siyah olsaydı daha güzel olurdu
cicekekmek mavikelebekk__ birinciden bi arkadaşımda var çok güzel duruyor bence ben olsam 1 derdim bu seçenekler arasındaki
Bubenimoykumm mavikelebekk__ bi gün önünden geçerken foto atarım inşallah dışarıya çıkarıyolar bazen saten elbiseler var güzel ama kaliteli durmuyo
lgrth @mavikelebekk__ yaa bu modeller çok eskide kalmadı mı 🙂 yine de defne model yazan bir farklı hoş duruyor