Angellove2010 mrb sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende kg bı insanım eşim birşey demesede ben sevmiyorum ve yıllarca diyet yapıp verdim kg ama geri aldım en Büyük hatam hiç Dr gorunmemekti takı 2022 yılında bı arkadaşımın kizmasiyla bı dahiliye Dr gitmemle basladi yolculuğum. Dahiliye Dr gidip herşeyi güzelce anlattım yasadogim serüvenleri herşeyi Dr önce bütün kanlarimi istedi demir,şeker,tiroid,herşeyi yani ve normalde 6 ayda bı kan veren ben sekerimin oldugunu troidimin yuksek olduğunu söyledi ilaç başladık ilaçlarımı düzgün kullandım bı yandan da diywtisyene yonlendirdi ve Dr bana 3 ana 3 ara öğün başlattı kg ya göre böyle olması gerekiyor dedi birde haftanın en az 3 günü 1 saat yürüyüş yapmamı istedi. Bende uydum herşeye haftanın 3 günü dışarda temiz havada yürüyordum 2 günde evde Leslie yapıyordum sabahları ac karına sade turk kahvesi içine çay kasiginin ucuyla tarçın koyuyordum. Yeşil çay tuketiyordum ve tam tamına 40 kg verdim bence sizde önce bı Dr gitmemle başlayın. Ben doğum yaptim şimdi tekrar baslicam kızım emmiyor zaten o yüzden bı sakınca yok diyet yapmamda.