Akrepkadini çok güzel konu olmuş kızlar gerçekten bu konu çok önemli ilişkiyi diri tutmak için insan sevdiğini söylemeli ve sevildiğini bilmeli ❤️
perimasali802_ aredhel sözden çok göstermekten yanayım çünkü söz havada kalır önemli olan bunu göstermek öyle vıcık vıcık liseliler gibi sürekli söylenmemeli yeri ve dozunda herşey güzeldir ♥️
Tugceeeak aredhel bugünlerde farkettim ki önceden eşim hergün söylerdi , ama sonra farkettim ki söylememeye başladı çünkü beni aldattı ondan sonra hiç bişey eskisi gibi olmadı zaten hergün söyleyen adam yapıyorsa demekki bi önemi yok 😂
sinyorina aredhel neredeyse her gün uyumadan önce sarılıp seni seviyorum diyip öyle iyi geceler diyoruz birbirimize 🥰 şükür ❤
HurremSultan aredhel ya biz söylüyoruz sık sık ama genelde ben tetikleyici olurum eşim o şekilde konuşur. Geçenlerde uzuuuuuuuunnn bir zaman sonra gece bana sürekli ne kadar sevdiğini anlattı utanmasam agliycaktim😂🤍
cyrrr aredhel seni seviyorumdan çok genelde bitiyorum lan sana diyor sanırım bu da bir sevgi cümlesi valla bu daha çok hoşuma gidiyor benim bide kurban olurum sana diyor bu da çok hoşuma gidiyor 😅🥰
cyrrr aredhel ahahah bana da samimi içten geliyor bazen öyle laflar söylüyor ki durduk yere bir anda bende şaşırıp kalıyorum 😅😅