aredhel 6 yıldır evliyiz her fırsatta söyleriz eşim Kürtce söyler ben Türkçe arada bende hoş olsun diye ona Kürtçe söylerim falan ama biz ilişki terapisine gittik hatta mümkün oldukça 1 yılda bir kez gidiyoruz çünkü illa sorun olduğu için değil ilişkimizi nasıl daha iyi bir boyuta getiririz nasıl bu süreçte kavgalarda vs saygımızı sevgimizi yani kısacası kalpte bir tahribat birakmadan sorunlarimizi çözebiliriz diye gideriz mutlaka cinsel terapi de keza öyle .Ama şunu bilir şunu söylerim ki iliklerime kadar hissederim sevildigimi hamd olsun . Ama hissiyatı tabiki karsilikli olarak birbirimize verdiğimiz için ilişkimizde çok çok aman aman bir sorun yaşamıyoruz yada güven zedelenmesi yaşamadık . Yani şu lafı çok duydum 1 yil gecsinde gör ,sen birde çocukdan sonra gör, ve gerçekten ben eşime baktikca şükrediyorum çünkü bana onu hem hissettirip hem de kavga bile edecek olsak yıllardır o saygıyı koruyabildigimiz ilgimizi eksik etmediğimiz için çocuklarımda oldu yine aynı şekilde eksilen birşey yok hani sorumluluk bizi hem daha iyi bir ebeveyn hemde daha güzel bir karı koca iliskisi içerisine soktu ama şu var ki ben sadace annelik rolüne bürünmedim çocuklarımı ayrı yerde eşimi ayrı yerde tutum cocuklarima tamameen kendimi adamadim çünkü ben böyle bir anne olsaydım kendi benligimden çıkıp sadece anne rolünü yüklemiş olacaktım . Yani hani evet her çocuğun bebeğin kendine göre zorluğu vardır ama ben bunu asla eşimle olan cinsel yada manevi ilişkimize yansitmadim eşimde aynı şekilde yansitmadi kimse asıl kimligini unutmadigi için bir yönden de yıllar geçtikçe daha güzelllesen bir iliskimiz oldu