aredhel herşey kendi elinde gerçekten de ben teşekkür ederim ❤️ Yani bazı alışkanlıklarimizi rutin gibi ama bunu bir iş bir sorumluluk bir gorev gibi değilde bunu yaparsam daha iyi olur diye düşünüyorum mesela örnek veriyorum ben eşime yesin yemesin kahvaltı hazırlarım öğlene kadar yatmam eşimi ise mutlaka gönderirim sarılır öperim özellikle bu deprem vs olaylardan sonra çok daha dikkat ettiğim bir konudur, kavgalarimizi asla uzatmayiz haklı yada haksızlık diye birşey söz konusu değil çünkü o kavga gürültü zamana yazık sevgi ile herşey hallolur, ama sadace eşime böyleyim gerçekten bilmiyorum onunla kavga etmeyi sevmiyorum , romantiklikler değişiklikler her ilişkiyi taze tutar atıyorum mesela bir mum yakmak bir ortamı değiştirmek bı hazirlanmak zor değil bana göre 2 çocuğum var kalkar kalkmaz duş alır makyajimj çok hafif yapar geceliklerimi degisirim asla evde öyle yattigim ile gezmem birkere insanın enerjisini düşürür buna inanıyorum akşam eşim gelmeden çocukları uyuturum yemeği hazırlar beklerim şöyle kapıdan girince hoşgeldin kocam aslanım vs erkekler övülmeyi sever iki pohpohla valla yapmayacaklari hiç bir şey yok 😀