dmltugce aredhel amin canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim ♥️🙏🏻 başkasına kaymasindan ziyade kendin mutlu olmazsın iyi hissedemezsende etrafına negatif enerji verirsin buda kavga gürültü zamanla saygı eksikligi ve sonra sevginin azalmasina sebeb olabilir yoksa bir erkegi bağlayan şey kadının kendine bakması değil ben öyle düşünmüyorum yapacak olan kırk kilit vursan gene yapar
Neselibiri aredhel işe yaramaz canım ya baştan yapacaktık onu 5 yıl oldu ikimizde bu duruma alıştık değişmez
meryemcnr aredhel ama cok ezdiler beni 27 yilda yasamadigimi yasattilar resmen o yuzden herseyden sogudum hayata olan enerjim mutlulugum bitti
meryemcnr aredhel kurtulamiyorum 3 yasinda oglum var 2.evliligim 1de 10 yasinda oglum var ailemde sahip cikmiyor cocugumuda birakamam onlara calismam sart bosanirsam
aredhel meryemcnr o zaman sadece kendine ve cocuklarına odaklan. Ne zaman ekonomik özgürlüğünü eline aldığın anda kendini kurtar
yasssoooo aredhel günde en az 4 kez söyleriz birbirimize güne başlarken günaydın seni seviyorum, işe giderken seni seviyorum, gün içinde muhakkak ve gece yatarken iyi geceler seni seviyorum gibi🫠