• Muhabbet
  • Uyandığınızda ilk yaptığınız şey ne?

Sevgili hanımlar günaydın :) Ben uyandığımda yataktan hemen fırlayan tiplerden değilim. İlk olarak bazı esneme pozisyonları var bunları mutlaka yataktan kalkmadan yapıyorum. İlk olarak yatağım duvara dayalı olduğu için bacaklarımı yukarı kaldırıp kan akışımı düzenliyorum. Çocuk pozisyonuna gelip birkaç dakika dinlenip omurgamı açıyorum. Çocuk pozisyonundan direkt İnek-kedi pozisyonuyla iyice omurgamı esnetiyorum. :) Bunları her sabah yapın hanımlar gün içinde ne kadar rahat edeceğinizi göreceksiniz ve belirli bir süre sonra yataktan enerjik kalkacaksınız ❤️🌸

Yogacikiz
    *uyandığımı kabullenme aşaması
    *biraz tavanı boş boş izleme süresi
    *hayatı sorgulama kısmı
    *güne başlayacak olmaya kendimi ikna etme
    Sonrası fazlaca monoton rutinler (Allah aratmasın tabi) .. 😅

Yogacikiz bu esmene-açılma hareketlerine de ihtiyacım var teşekkür ederim bilgi için 🥰😂

Yogacikiz saat 7 de kesin kalkarım suratımı yıkarım güzel bı filtre kahve yapar sigaramı alır balkona çıkarım ondan sonra kayinvalidemin evine iner “ altlı üstlü oturuyoruz 😒” kahvaltı hazırlarim onları beklerim bu kadar 😒

Yogacikiz çocuk olunca sabahları aksiyon durmuyor. Alt değiştir kahvaltı bulaşık ve sonunda bir kahve ona da izin verirlerse bazen üçüz gibi tualete bile beraber giriyoruz. 😂😂

tazeann belki biraz büyüdüklerinde kendine daha fazla zaman ayırabileceksin 🙈
          seni anlıyorummm ama yapmaya çalış çok iyi hissedeceksin

lanjalee hahahhaa inan ki ben de senden farksızım ama bu hareketleri yapınca gün boyu iyi hissediyorum :) Ne demek rica ederim ama yapmayı unutma her günn 🥰

Yogacikiz öncelikle kalktığımda çocuklar tepemde olduğu için 😁 bunlari yapmıyorum kollarımı açarım sadece ya Allah der güne başlarım 🤣🤣