melksj Hoş sözler pozisyonlar giriş gelişmeler neler var aklınızda yaptıklarınız neler buna erkek dayanamaz yap dediğiniz neler var 😂
melksj perimasali802_ bacım yeniyim ilk yapıcam ya gülesim de geliyo kocamda şaşıracak neyi nasıl yapcam onu bilmiyorum 😢
perimasali802_ melksj yenisin tamm ama 10 senedir de berabersin neyi sever kendi erojen bolgeni biliyormusun esin biliyormu
beatitude perimasali802_ benide etiketlermisin 1 yıldır evliyim ilişki konusunda ne yapacağımı bilmiyorum çekingenlik var sanırım oda çekiniyor 🫠
perimasali802_ melksj onu degil nerenden etkilenirsin mesela o bölgeye yonlendir yavaş ama hisli bir seks olsun
sedatadik melksj mumları yak giyin Kuşan kokunu sür oturt koltuğu eğip önünde başla sevişmeyi uzun tut yalvarsin başlamak için sana
melksj sedatadik evet ya bunu hiç yapmadım her ön sevişmede ne zaman girmek isrerse izin verdim bu sefer yapmıcam
perimasali802_ beatitude tabiki isinize yarar inşallah Ama sikma canini daha yeni birbirinizi tanıyorsunuz kolay değil ayni yatak ayni ev 💐
beatitude perimasali802_ gerçekten mi bende çok takıyordum niye böyle diye biz görücü usulüyle evlendik ☺️
lgrth @melksj mum ışığı tütsü sözsüz erotik müzikler eşliğinde kurgulu role bürünerek bizim olmazsa olmazımız 🫣
HurremSultan melksj ben ne zaman bu gece başka olcak desem olmuyor 😂😂 sonunu bile göremiyoruzzzz dkkdkd ama normal anlık olanlar cok daha güzel geçiyor
melksj HurremSultan vallahi aynısı oldu kızın uyumayacağı tuttu sonu hüsran bu gecede vardiyada zaten yarın bakacaguk 😂😂😂