perimasali802_ melksj yenisin tamm ama 10 senedir de berabersin neyi sever kendi erojen bolgeni biliyormusun esin biliyormu
beatitude perimasali802_ benide etiketlermisin 1 yıldır evliyim ilişki konusunda ne yapacağımı bilmiyorum çekingenlik var sanırım oda çekiniyor 🫠
perimasali802_ melksj onu degil nerenden etkilenirsin mesela o bölgeye yonlendir yavaş ama hisli bir seks olsun
sedatadik melksj mumları yak giyin Kuşan kokunu sür oturt koltuğu eğip önünde başla sevişmeyi uzun tut yalvarsin başlamak için sana
melksj sedatadik evet ya bunu hiç yapmadım her ön sevişmede ne zaman girmek isrerse izin verdim bu sefer yapmıcam
perimasali802_ beatitude tabiki isinize yarar inşallah Ama sikma canini daha yeni birbirinizi tanıyorsunuz kolay değil ayni yatak ayni ev 💐
beatitude perimasali802_ gerçekten mi bende çok takıyordum niye böyle diye biz görücü usulüyle evlendik ☺️
lgrth @melksj mum ışığı tütsü sözsüz erotik müzikler eşliğinde kurgulu role bürünerek bizim olmazsa olmazımız 🫣
HurremSultan melksj ben ne zaman bu gece başka olcak desem olmuyor 😂😂 sonunu bile göremiyoruzzzz dkkdkd ama normal anlık olanlar cok daha güzel geçiyor
melksj HurremSultan vallahi aynısı oldu kızın uyumayacağı tuttu sonu hüsran bu gecede vardiyada zaten yarın bakacaguk 😂😂😂
perimasali802_ beatitude takma canim niye takıyorsun ki sen değiştir esinin huyunu sen yönlendirme yap zaten düz kafalılar bizim gibi düşünmüyorlar maalesef Kendine bunu sorun etme huzursuz olursun
beatitude perimasali802_ evet çok takıyorum huzursuz oluyorum sürekli kafamda kuruyorum ben ne kadar yaklaşsamda o isteksiz can sıkıcı bir durum umarım düzelir
perimasali802_ beatitude evliliğiniz ilk seneleri alışma süreci falan falan ama eşin yada sen bunu atlatirsiniz eşin uzak duruyor sa sen durma zamanla sen çekildice bu seferde kendi gelicek bak görürsün