• Muhabbet
  • Kızlar bulaşığı elinde yıkayan var mı??

Sevde_20 elde yıkıyorum ama mecbuyetten çünkü DAİREM yeni olmasına rağmen bulaşık makinası yeri yok ne saçma

Sevde_20 İkisini de denemiş biri olarak elde yıkamanın makinede yıkamaktan daha masraflı olduğunu farkettim. Hem el gücü hem su faturası. Üstelik susuzluk ile imtihan olacağımız gelecek çağ açısından büyük su israfı.
Makineyle yıkamak günde bir defa çalışan makine için su faturası kadar kabarık bir elektrik faturasına sebep olmuyor.

lanjalee bende sevmiyorum ya çamaşır katlamayaı da sevmiyorum sil süpür okey ama bulaşık çamaşır 🤯🤯

Tabikide makinede elde daha cok su israfı oluyor hem kendine yazık hem bütçene

Sevde_20 isterse 1000 gelsin 2 çocukla elimde yıkamam çay kaşığını bile atıyorum makinaya. Bazı sudan geçirmiyorum bile Allah affetsin mutfaktan kaçmak için 🤣

Sevde_20 yoo ilk günden beri vardı ama ben 2 kişiyiz elde yıkamak daha pratik diye düşünüyordum yeni evlilerin evine gittim baktım onlarda 2 kişi makina kullaniyo dedim ben niye kendimi yoruyorum at gitsin makina daha az su harciyo bence

kizatasozu haklısın ben bosaltmaya eriniyorum son zamanlar cidden psikolojik olarak ne kadar az bulaşık az iş o kadar iyi diye düşüyorum doldurmasi güzelde ne biliyim birazda elektirik faturam cok geldi suyu az acarak yıkıyorum bakalım ama kaynanamgil gelince atarım zaten kalabalık oluyoruz o zaman..

Geçen ay makinam bozuldu 300 lerde gelen fatura tam bir ay herşeyi elde yıkamayla 500 küsür geldi cidden aşırı aşırı fark ediyor

xyzem evet kuzum doğrudur bende çoğu zaman makineye atıyorum biz kadınların işini kolaylaştıran neyse kullanmalıyız bence kimisi elimde daha pratik diyor olabilir belkide öyle alıştığı ya da sevdiğindendir nasıl alışılırsa öyle gidiyo ben makine tercih ediyorum tabiki çoğunlukla😊😊