Bubenimoykumm sen bu konuda bensin arkadaşım bu özelliklerimiz benziyor imiş, gerçekten de bakın buna kimse inanmak istemiyor ancak tencerelerim yepyeni ydi doğum yaptığımda yanımda kalanlar, her yemek sonrasında tencereleri bir şekilde sadece sudan geçirip koydukları için günlük tencerelerim yapış yapış olmuştu 💨 okadar çok ovaladım ki hâla gitmiyor o yapışıklık eşim yıkıyordu o bile kazıdı hatta o derece, tahta kaşıklar zaten makineye girmemeli, e bıçaklar da ha keza geriye bir tabak çanak bardak vs. kalıyor, onları makinede yıkamazken bir gün bir komşumdan bana tabakla birşey vermişti Allah razı olsun yedik ettik, geri vereyim ama temiz olsun diye bir elde ovalayım dedim, kuruduktan sonra, ortadan başlayıp kenarlara dağılan bir su lekesi gördüm aa dedim herhalde farklı bulaşık deterjanı kullanıyorum demek ki ondan, makinede yıkadım yine geçmedi, böyle böyle derken, bir gün daha önceleri elde yıkadığım bir tabağımı makinede yıkattım çıkınca aynı o su lekesini benim tabakta gördüm ve asla geçmiyor o leke… bence bulaşık Makinesi düzgün durulamıyor ve kurulamıyor, düzgün bir yerleştirme de yapılsa…