• Muhabbet
  • Eşinize söylemediğiniz en büyük sır ne?

MelissaP Hiç beceremem unutkanım bir anda ağzımdan kaçar bu yüzden ne sakladığım ne bilmediği bir şey vardır. Kafam rahat😝

perimasali802_ dalga geçti seninle diye telefon kırılır mı 🙄 ev içinde ruh halinle ile ilgili bişeylerin sorgulanması gerekir herkes gülmüş ama bana komik gelmedi 🤦‍♀️

zuku bende böyleyim sonradan yalan söylediğimi unutup yeni yalan söyleyip ortalığı karıştırmaktansa ya söylemiyorum yada doğrusunu anlatıyorum 🤣

• zuku bunu yanıtladı.

MelissaP gizli birikim yapıyorum keşke çok öncesinde yapsaymışim 😑cebinden hergün alıyorum hiç farketmiyor çünkü cebinde ne kadar para olduğunu bilmez 🤣🤣ama arada diyorum cebinden çalıyorum diye gülüyor 😂

tazeann ahahhaha bu ben bide diyorki başladın heralde yok diyorum biliyorum içiyorsun diyo😂

ebruozym hahhaha çok güzel bir şey yapmışsın bence. Kıyafet de bir ihtiyac ve her geçen gün fiyatlar ucuyor

zuku ben de çok unutkanımdır söylediğimi de unuturum 😂

MelissaP eşimle 2011de tanıştık birgün bile sadakatsiz olmadık birbirimize. Uzun ömürlü ilişkinin sırrı bu şeffaf olunmalı. Ne o benden ne ben ondan sır saklarım gizli iş yaparım asla.