MelissaP ebruozym hahhaha çok güzel bir şey yapmışsın bence. Kıyafet de bir ihtiyac ve her geçen gün fiyatlar ucuyor
Bubenimoykumm MelissaP eşimle 2011de tanıştık birgün bile sadakatsiz olmadık birbirimize. Uzun ömürlü ilişkinin sırrı bu şeffaf olunmalı. Ne o benden ne ben ondan sır saklarım gizli iş yaparım asla.
xyzem kalpkirintilari oha dildo 😂😂😂 iki seçenek var ya aldatılmış gibi aşırı tepki verip kendisini yetersiz hisseder yada getir kız deneyelim fantezi manyapı der ve kullanır 😂
xyzem kalpkirintilari olsun söyle yine de ya tedirgin oldum ayrıca biz seninle niye bütün postlarda konuşuyoruz😂😂
MelissaP kalpkirintilari erkekler bu konuda kendini yetersiz hissedip tribe girebiliyorlar 😂 belki ilerleyen zamanlarda eşine bahsedebilirsin oyuncak vs alalım diye
Akrepkadini ben eşimin eskimiş yırtılmış iç çamaşırlarını o anlamadan çöpe atıyorum (erkekler yırtık donlarına çok bağlı) 😅😅😅😅
asilzaade MelissaP hiç bişe gizleyemiyorum pat diye söylüyorum 😄😄 Birgün zor dayanırım 2ci günü söylerim söylemesem bile kıvranışımdan anlar hadi dökül der🤭 oda öyle ama söylemese diğer günü dökülür
dmltugce asilzaade valla bıraktım sanıyor bir kac içiyorum dedim ama inanmadı bende artık ne zaman yakalarsa i zaman hesaplasiriz diye saldım 😂
mca Düğüne günler kala nişan yüzüğümü sattım ailem dahil herkes kaybolmuş sanıyor evlendikten sonra da küpemi sattım ama eşim hâlâ farketmedi tabi mecbur kaldım eksiklerimi aldım yüzüğüm için tabiki çok üzgünüm 🤷
Akrepkadini kalpkirintilari ahahaha al işte ya git yenisini al ne olacak garip bir bağ kuruyorlar donlarıyla 😂😂