successfulwoman perimasali802_ Hep buranin eskileri idi. @Olivetti @SansursuzKadin @aykirikadin inşallah gelirler
Sevde_20 successfulwoman yaaaa şımarıcam amaaaaa😘😘😘 içimden geliyo şekerim napıyımmmm😝😝😝😝😝😝iyi ki erkek olmamisim düşünemiyorum yani😁😁😁😁😁gecen kocam sekste diyo ki sana bi yrk yetmez puhahahahaha 😁😁😁😁😁
successfulwoman Sevde_20 kocan hakli sana bir tane yetmez😁😁😁😁😁 Seni tost yapmalilar @asli_ulkumen gibi Sen peridede ilk ondasin azginlilkta😁😁😁😁😁
Sevde_20 successfulwoman hahahahahaha dogudur valla 7 gündür adetliyim 2 kere mast yaptım ama napıyım duramıyorum adamıda bosaltiyorum mecburen yani o da istiyo bi sekilde hallediyoruz😁😁😁😁😁😁
successfulwoman Sevde_20 Tatlim adetten nasil masturbasyon yapiyorsun 😂 Adamida ihmal etmiyorsun boşaltyorsun
lgrth successfulwoman aaa bende yaparım bazen aşırı hassas oluyor klitoris ve libido çok yüksek oluyor 😂😂😂
Sevde_20 successfulwoman yaaaaa şekerim adetkende daha iyi olur gusül derdi yok😁 kocamı ellerim dert görmesin o şekilde hallediyorum ve na bu dilimle😆😆😆😆😆😆😆😆
successfulwoman lgrth kiz eskilerden oralarda idim.şimdi korkuyorum gidemiyorum. Duam kabul olsun giderim yine
Sevde_20 successfulwoman bende öyle sanardım bugün doğumgünümü kutladı🫠🥰😍 ( ama yine de tam olarak degerimi bilmiyor az biliyo😄🤣)
successfulwoman @Bahtsizbedevi_ @Sevde_20 @kleopatranizzz @Biyiklim @HurremSultan @aykirikadin @abasiyanik Nerdesin sexi ve azgin perideliler🫠😂😂
Biyiklim successfulwoman burdayım özellikle adet gününde çok azıyorum o kadar azıyorum ki rüyamda hep birlikte oluyorum kocamla 🤣🤣ama adet bittikten sonra da hiç istemiyorum kocamı anlamadım gitti 😄
Bahtsizbedevi_ successfulwoman aşkım şu sıralar beni es geç hiç o havamda değilim azgınlığın a sı yok şu aralar bende
kleopatranizzz successfulwoman aşkım sucess asla unutmaz beni de 🥰 ama yanlış bir grupta anmışsın beni 🤭🤭
successfulwoman @SuVeAtes gel biraz ateşlendirelim evet hayirlarimiza Sex için hazırlik yapiyor alttaki