SuVeAtes successfulwoman Kullanabilecegi aletler varda Hahaah onlara hiç girmedim linç edilirim. O azgınlıkta ne bulursa insan 😁😁 benim avantajım adetliyken tam tersi istemiyorum yapmak o azginlik gidiyor şöyle 3 5 ayda bir gelir adetliyken kudurukluk şükür ihtiyaç duymadım daha
Sevde_20 SuVeAtes kız ne sokuyon şeyine nasıl rahatlıyon anlat bacım anlat ben cok fenayım valla linclemicem anlat linçleyebi ben linçlerim de kız nası rahatlıyon valla ben elimden baska bsyi kullanmiyorum hic fkrm yok
Sutlucikolati successfulwoman 🤣🤣 @Biyiklim bazen dayanamayip banyo da hallettigim oluyo aşırı rahatlıyorum 🤣
Biyiklim successfulwoman evet yaptı çok güzeldi 😋 🤣 memlekete gitmiştik kayınaileme gündüz kocam azmışti bende tabi 😂ben ahıra gidecem sende gel dedim 😂 geldi yaptı çok rahatladım ama çok güzeldi zevkli 🤣
SuVeAtes Biyiklim Valla günah kısmına hiç bakmadım. Anal günah onu biliyorum ama diğerini hiç bilmiyorum. 🫠🫠 Kendini sal keyif almaya çalış zamanla kesfettikce sende haz alacaksın.
Biyiklim Sutlucikolati ne bilim ya hiç denemedim şu Yaşıma kadar 😂cesaret edemem beceremem korkarım yani 😂 adetli iken zararı olmuyor yani dimi sancın varsa bile yada kanama fazla ise gene yapılabilir mi 🤔
Sevde_20 Biyiklim ne anlatıyım bacım sor oral mı orgazm mı pozisyon mu fantastik kurgu mu içerde hepsi var 😄😄
Sevde_20 successfulwoman bende öyle sanardım bugün doğumgünümü kutladı🫠🥰😍 ( ama yine de tam olarak degerimi bilmiyor az biliyo😄🤣)
Sevde_20 successfulwoman en basa beni koymus yerim seni ya😆😆 se*s diyince ilk akla gelen ben tabii kiii😅😂😂😂😂