Biyiklim Sutlucikolati ne bilim ya hiç denemedim şu Yaşıma kadar 😂cesaret edemem beceremem korkarım yani 😂 adetli iken zararı olmuyor yani dimi sancın varsa bile yada kanama fazla ise gene yapılabilir mi 🤔
SuVeAtes Biyiklim Valla günah kısmına hiç bakmadım. Anal günah onu biliyorum ama diğerini hiç bilmiyorum. 🫠🫠 Kendini sal keyif almaya çalış zamanla kesfettikce sende haz alacaksın.
Sevde_20 Biyiklim ne anlatıyım bacım sor oral mı orgazm mı pozisyon mu fantastik kurgu mu içerde hepsi var 😄😄
Sevde_20 successfulwoman bende öyle sanardım bugün doğumgünümü kutladı🫠🥰😍 ( ama yine de tam olarak degerimi bilmiyor az biliyo😄🤣)
Sevde_20 successfulwoman en basa beni koymus yerim seni ya😆😆 se*s diyince ilk akla gelen ben tabii kiii😅😂😂😂😂
successfulwoman Sevde_20 bu hafta sonu müsait olur.😁 Kiz adeti bitti yikandi.. Bir daha adet olmaz.hamlile olmayi planliyor😁
Bahtsizbedevi_ successfulwoman aşkım şu sıralar beni es geç hiç o havamda değilim azgınlığın a sı yok şu aralar bende
successfulwoman Bahtsizbedevi_ Aşkim o kadar çocukla ben de azgin olmam galiba. @SuVeAtes bile olmaz o kadar çoçukla..