aykirikadin nasıldır buranin havasi 😂
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
successfulwoman istiyorum aslında ama gücüm yok
perimasali802_
Buranin havasi..Aşk,ihtiras,huzur,yardimseverlik
Sex ve ateş.libidosu yüksek premium kulubu.
Cicekliperde evet gücü olmuyor insanin.
Pert oluyor hayat
aykirikadin sadece 2 kez platonik aşık oldum birini söyledim kendisine birini de sadece belli ettim 🤣
successfulwoman yok ya yapcaktıkta çocuk babam diye tutturdu kocam ikinciyide uyuturken uyuyakaldı🤣🤣🤣🤣
successfulwoman dogurma aman diyeyim zor valla sen blrsn yine de ama psikolojik olarak bitiktim son iki senedir şükür gecti
aykirikadin bir tanesiyle baş edemiyorum ki
successfulwoman senin kaç beben var 🫣
Çocukları bu kadar gözünüzde büyütmeyin önemli olan sağlıklı olsunlar zaman çabuk geçiyor bir anda büyüyorlar her şeyin zorluğu vardır kolay ne var ki bu hayatta
Biyiklim çocuklarınız kaç yaşında? Bir de sizin yaşınız kaçtı? Yaşla tahammül seviyesinin ters orantılı olduğunu düşünüyorum da o yüzden sordum
Cicekliperde bi kızım var 3 buçuk yaşında bende 27 ye gircem
Biyiklim Bu durumda çocuk sizi korkutmuyor olabilir. 33 yaşıma gireceğim. 3 yaşında kızım var. 30 yaşımda anne oldum. Ve bence çok yorucu. İkinciyi bu yüzden hem istiyorum hem istemiyorum. Çünkü hala beni çok yoruyor. Korkuyorum. Yani ben de tahammül yok
Cicekliperde bence sizin mesleğinizle alakalı olabilir yorgunluğunuz ordan geliyor tahammülsüzlüğünüzde benim ablam da öğretmen 2 çocuğu var yaşı da sizle aynı olabilir ama gayet eve gelince gene çocuklarına zamanı ilgisi tahammülü var olmak zorunda da bence tahammülün yaşla ilgisi yok
- Düzenlendi
Biyiklim Tahammülsüz olmamı çocuğuma karşı ilgisizliğe mi bağladınız? Reelde tanısanız inanın çok tahammüllü çok sabırlı biri sanırsınız beni. Bu bağdaştırma bana mantıksız geldi açıkçası. Sadece o yaşlardan da geçtiğim için o yaşlarım aklıma geldiği için bu yorumu yapıyorum. Yaş ilerledikçe tahammül seviyesinin azaldığını düşünüyorum. Bu benim fikrim.
Kaldı ki çocuk üzerinden demiyorum tahammül seviyesini.
Belki mesleğimle de alakalı olabilir bir noktaya kadar. Ama yaşanmışlıklar da var. Herkesin yaşanmışlığı da aynı değil.
Cicekliperde ben orda ablamı örnek verdim bağdaştirma yapmadım ilgisiz demedim burda çocuklar üzerinden konuşulduğu için yorumumu yaptım bende yoksa zaten yaşanmışlıklar insanı yıpratır tahammülsüzlestirir.
- Düzenlendi
etoile Allahim bana hayirli bir kız ver