Bahtsizbedevi_ aykirikadin he kız bi sen bi @SuVeAtes bide @HurremSultan var sizin elinize kimse su dökemez ateşli hatunlar sizi ❤️🔥❤️🔥
aykirikadin Bahtsizbedevi_ Aşkim dedikodu yapayim @HurremSultan üçüncüye hamile gibi onun için gelmiyo @SuVeAtes ikinciye hazirlaniyor
Bahtsizbedevi_ aykirikadin aa öylemi bende diyorum @HurremSultan neden hiç görünmüyo ama @SuVeAtes şimdilik düşünmüyo spiral taktıracaktı en son post açmıştı bunun için
SuVeAtes aykirikadin kız ne ikincisi 🤣🤣 ben korunma derdindeyim sen diyorsun 2. Aman şimdilik Allah korusun olmasın biraz yıl geçsin 🤣
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ var daha uygulamaya göre 1 hafta gösteriyordu ama işte hep düzensiz olduğumdan her zaman uygulamaya göre olmam gereken zamanda olmuyorum. 🫠🫠 Beklerim biraz baktım olmuyorum zorla söktürürüm valla beni çileden çıkarmasın vücudum 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes aşkım bende aynı durumdayım doğumdan sonra bendede düzensizlik oldu 7 aydır düzensizlik var hala düzene girmedim bu ay 15.inde olmam gerekiyodu hala olmadım bekliyorum 11 gün gecikti soğan kaynatıp suyunu içecem zorla söktürecem bende🤣
Sevde_20 aykirikadin hep iyi aşko ama kocam duygusuz biri ketun anlayışsız sıkıntının büyüğü böyle olması değil tam tersi olduğunu sanması …canımı sıkıyo bazen ama napalim